Ooglaser verhaal

Door Willem Bergers op 26 mei 2007
Ook ik heb na jarenlang dubben en het internet afspeuren naar ooglaserklinieken anderhalf jaar geleden de stap genomen om mijn ogen te laten laseren.

Alle verhalen die ik las maakte mij niet direct enthousiast om het te laten doen.
Maar na het vooronderzoek had ik direct een goed gevoel bij stichting oogzorg Amstelveen ofwel eyeqvision. De rustige manier waarop Frans Versteeg op mij overkwam en hoe hij soms ook zeer ludiek vertelde wat er allemaal gaat en kan gebeuren deed mij doen besluiten om de operatie te ondergaan.

Vanaf mijn 6e jaar liep ik al met een brilletje op mijn neus. Mijn oogafwijking was beide ogen bijna -6.
Na de bril volgde de contactlens in alle soorten, Zacht, Haldhard, Hard……allemaal ellende en steeds weer ontstoken ogen. Toch heb ik dit zo"n kleine 25 jaar volgehouden. Daarna heb ik die dingen voorgoed afgezworen en ben weer een bril gaan dragen. Maar toe wist ik weer waarom ik toen over ben gestapt op lenzen. Die bril zit altijd in de weg. Bij het sporten, bij het klussen bij van alles. De voornaamste redenen om te laseren.

Eerst heb ik mijn ogen beide laten laseren, waarna er bij beide ogen nog een beetje is bijgepoetst om het zo maar te zeggen. De eerste keer had ik er behoorlijk last van maar de beide andere keren toen ik per oog ben teruggeweest reed ik na twee dagen al weer auto.

Veel van mijn collega"s heb ik deze kliniek aangeraden. Als er prutswerk wordt geleverd doe je dat vanzelfsrpekend niet. Een aantal zijn inmiddels gelaserd. Mijn zwager heeft zelfs zijn ogen onder en boven laten liften. Iets wat je nergens terugvindt maar wat wel wordt uitgevoerd door deze kliniek en ik moet zeggen het ziet er schitterend uit.

Al met al ben ik bijzonder tevreden over de verrichtingen van Frans Versteeg en zijn medewerkers.

Groet,
Willem