Ooglasertrefpunt stopt per 31 december 2022. Ooglasertrefpunt is na mijn eigen mislukte Lasik behandeling in 2001 ontstaan uit een ideologische gedachte om andere consumenten een betrouwbaar platform te geven waar ze eerlijke informatie kunnen vinden over ooglaseren. Na 18 jaren komt er binnenkort een einde aan mijn levenswerk. Ik wil graag alle patiënten ontzettend bedanken voor het insturen van duizenden verhalen, reviews en berichten en alle klanten voor de goede samenwerking en uw jarenlange vertrouwen in mij en Ooglasertrefpunt.
Vriendelijke groet, Ronald Genders

Ooglaseren in Istanbul met Inter-Vision

Door R. J. Dijkman op 3 mei 2008

Als ik zo medio 2007 besluit dat ik mijn ogen wil laten laseren breekt en voor mij een periode aan van veel surfen op het internet en met mensen spreken die zich al eerder hebben laten laseren en forums zoals deze lezen.

Na alle voors en tegens van verschillende technieken tegen elkaar afgewogen te hebben besluit ik dat ik wil gaan voor de nieuwste en duurdere femtosecond of intra-lase techniek.

Automatisch vallen dan al en aantal klinieken af want niet iedere kliniek heeft deze techniek in huis.

Mijn zorgverzekeraar (IZZ) beveelt en aantal klinieken aan en heeft een korting bedongen echter hebben zij allen niet deze techniek in huis. Als ik bovendien vraag op welke criteria zij deze klinieken hebben beoordeeld kunnen zij mij daar geen antwoord op geven. Zo word ik weer teruggeworpen op mijn eigen "onderzoek".

Bij enkele klinieken een informatiepakket opgevraagd. Uiteindelijk besluit ik om bij Inter-Vision in Amsterdam een afspraak voor een vooronderzoek te maken. Zij gaan met groepen naar Turkije en de optometrist Dhr. Johan Bergen reist mee.

Bij Inter-Vision word ik door Dhr. Johan Bergen prima ontvangen en vindt het vooronderzoek plaats. Mijn ogen worden op diverse manieren en aan alle kanten doorgemeten. Hij geeft duidelijke uitleg en hij meldt mij dat ik zeer waarschijnlijk in aanmerking kom voor behandeling. Maar uiteindelijk is het de oogarts Dr. A.N. Ofluoglu in Istanbul die de laserbehandeling uitvoert die beslist. Het voelt goed.

Op 13 april 2008 ga ik met een aantal lotgenoten naar Istanbul. De dag van de behandeling is een lange dag die voornamelijk uit wachten bestaat. Gelukkig zit er een Mc Donalds en Burger- King op steenworp afstand van de kliniek, zodat we nog eens even voor een drankje of een snackje de deur uitkunnen. Ook de verzorging in de kliniek is prima.
Na de behandeling heb ik een aantal uren een branderig gevoel en de volgende dag heb ik eigenlijk al nergens meer last van. Wel is de zonnebril erg prettig aan de ogen.

Het is erg bijzonder te ervaren dat je na meer dan 45 jaar brildragend te zijn geweest nu zonder bril de overkant van de straat goed kan zien.
Wel heb ik nu een leesbril nodig, maar dit was van te voren besproken omdat dit gezien mijn leeftijd 50+ in de lijn van de verwachting lag.

Een ieder die besluit zijn ogen te later laseren kan ik Inter-Vision van harte aanbevelen.
De service, deskundigheid en zorg is uitstekend.

Meer weten?  rj.dijkman at planet.nl