Ooglasertrefpunt stopt per 31 december 2022. Ooglasertrefpunt is na mijn eigen mislukte Lasik behandeling in 2001 ontstaan uit een ideologische gedachte om andere consumenten een betrouwbaar platform te geven waar ze eerlijke informatie kunnen vinden over ooglaseren. Na 18 jaren komt er binnenkort een einde aan mijn levenswerk. Ik wil graag alle patiënten ontzettend bedanken voor het insturen van duizenden verhalen, reviews en berichten en alle klanten voor de goede samenwerking en uw jarenlange vertrouwen in mij en Ooglasertrefpunt.
Vriendelijke groet, Ronald Genders

Ook na complicatie goed geholpen bij Optical Express

Door Gerrits op 26 september 2007

Onlangs hebben mijn man en ik onze ogen laten laseren bij optical express in Eindhoven.

Bij mijn man was er geen sprake van ongemakken na het laseren.

In tegenstelling met wat ik moest doormaken! Mijn bandage lens was erafgegaan nadat er een stuk van het hoornvlies was afgegaan, kan iedereen vertellen dat dat een zeer pijnlijke aangelegenheid was. Gelukkig werd ik ontzettend goed begeleid door Niels de specialist van optical express, ze stonden ten alle tijden voor me klaar, heb hem zelfs uit bed gebeld en in het weekend lastig gevallen.

Zelfs na deze nare ervaring kan ik iedereen aanbevelen om zijn ogen bij optical express te laten laseren, begrijp echt niet waarom er negatieve verhalen gepubliceerd worden. Voor zover hebben mijn man en ik er alleen maar veel respect en bewondering voor!!

Optical express Eindhoven!! Bedankt!!