Ooglasertrefpunt stopt per 31 december 2022. Ooglasertrefpunt is na mijn eigen mislukte Lasik behandeling in 2001 ontstaan uit een ideologische gedachte om andere consumenten een betrouwbaar platform te geven waar ze eerlijke informatie kunnen vinden over ooglaseren. Na 18 jaren komt er binnenkort een einde aan mijn levenswerk. Ik wil graag alle patiënten ontzettend bedanken voor het insturen van duizenden verhalen, reviews en berichten en alle klanten voor de goede samenwerking en uw jarenlange vertrouwen in mij en Ooglasertrefpunt.
Vriendelijke groet, Ronald Genders

Operatie 100% meegevallen.

Door Patty Stoker op 7 februari 2008

Ik heb in mei mijn ogen laten laseren in Istanboel via Sappiesooglaseren en dat is een van de beste beslissingen van mijn leven geweest.

Het was perfect verzorgd en de operatie is 100% meegevallen. Ik moest er erg aanwennen dat ik weer kan zien zonder lenzen of bril, maar het is helemaal geweldig.

Daarbuiten is Istanboel een geweldige stad en daar ga ik zeker nog een keer terug. Voor wie er aan denkt om het te laten doen zou ik het zeker in Istanboel laten doen via Sappiesooglaseren. je hebt 5 top dagen en kan weer blij de wereld in kijken zonder hulpmiddelen.