Ooglasertrefpunt stopt per 31 december 2022. Ooglasertrefpunt is na mijn eigen mislukte Lasik behandeling in 2001 ontstaan uit een ideologische gedachte om andere consumenten een betrouwbaar platform te geven waar ze eerlijke informatie kunnen vinden over ooglaseren. Na 18 jaren komt er binnenkort een einde aan mijn levenswerk. Ik wil graag alle patiënten ontzettend bedanken voor het insturen van duizenden verhalen, reviews en berichten en alle klanten voor de goede samenwerking en uw jarenlange vertrouwen in mij en Ooglasertrefpunt.
Vriendelijke groet, Ronald Genders

Optical Express Amsterdam, Deze kliniek is echt aan te raden!

Door Wim de Wit op 28 november 2013

Behandeling:  2495 euro

De dag zelf:
Ik zou om 9:15 geholpen worden, maar omdat er zo veel file stond ging ik het bij lange na niet reden. Dus ik heb gebeld en het was geen probleem. Als je maar heel huids aan komt!
Dat gaf een hoop rust in de file.

Ondertussen aangekomen werd ik vriendenlijk ontvangen en werden mijn ogen meteen nog een keer nagekeken. Want zekerheid voor alles, zo werken ze daar.

Na een gesprek met de chirurg en nog een keer uitleg met wat er zou gaan gebeuren, kon ik al naar de ok.

Daar stelden ze zich eerst allemaal netjes voor. En zeiden ze dat het proces van start zal gaan. Toen werd ik wel een beetje zenuwachtig. Na een aantal oogdruppels in het oog en maar proberen om naar het rode lampje te blijven kijken was al na 5 minuten het eerste oog klaar. Toen dacht ik, ben ik hier nou zo zenuwachtig voor.

Je voelt echt niets! Het 2e oog was hetzelfde en in totaal stond ik al na 10 minuten naast de stoel. Ik zag scherp met een waas er omheen. Dat is ook niet zo vreemd na wat er net heeft plaats gevonden.

Nadat ik naar huis werd gebracht door mijn vader begon de verdoving uit te werken. Het voelde een beetje branderig met veel tranen.

Na wat geslapen te hebben, kon ik nog weinig licht verdragen. Ik kreeg m"n ogen nog niet goed open. Dit was ongeveer 6 uur later. Daarna ging ik opbouwende heen en zat ik "s avonds al weer tv te kijken. Echt top!