Ooglasertrefpunt stopt per 31 december 2022. Ooglasertrefpunt is na mijn eigen mislukte Lasik behandeling in 2001 ontstaan uit een ideologische gedachte om andere consumenten een betrouwbaar platform te geven waar ze eerlijke informatie kunnen vinden over ooglaseren. Na 18 jaren komt er binnenkort een einde aan mijn levenswerk. Ik wil graag alle patiënten ontzettend bedanken voor het insturen van duizenden verhalen, reviews en berichten en alle klanten voor de goede samenwerking en uw jarenlange vertrouwen in mij en Ooglasertrefpunt.
Vriendelijke groet, Ronald Genders

Optical Express ervaring

Door Joanna op 29 mei 2006

behandeling en nazorg: super
de eerste week beetje afzien, zeker rekening meehouden, maar ben nu echt superblij ermee. ik heb niet de duurste genomen, maar ook niet de allergoedkoopste kliniek.
Agis vergoed ook bij bepaalde klinieken een gedeelte, maar daar kost het dan 4000 euro, en daar dan 300 van vergoed schiet ook niet echt op.

Ik heb voor optical express gekozen omdat deze internationaal gezien veel ervaring hebben, en ze niet de hoofdprijs willen hebben. Het vooronderzoek is gratis (anderhalf uur!!), en dan kan je altijd nog beslissen wat je wil doen. Er ligt daar ook een boek met ervaringen op tafel
en dat is ook heel verhelderend.

Turkije zou ik, achteraf gezien, nooit doen. Dan lig je in een vreemd land in een hotel en je hebt toch wel last de eerste week, of dat je zou moeten vliegen met die ogen, nee daar moet ik niet aan denken.

ik ben 20 maart geholpen en heb al 4 of 5 nacontroles gehad, heb nu min 1/4 en min 1/2. Ik kan absoluut ook beter zien dan met bril, ben een wandelende reklamezuil
en vind dat iedereen het moet laten doen.

Het team is professioneel en erg aardig. De prijzen die ze laten zien (dat is trouwens bij de meeste), zijn altijd
vanaf. Ik heb 999 per oog betaald voor lasek (wat veiliger is dan lasik), en heb daar nog een "wavefront" bijgenomen, dit is nog meer plaatselijk computer gestuurd op het hoornvlies, dit kost dan weer 250 per oog.

Dus voor 2500 was ik klaar.....het is een hap geld maar nu 3 maanden later, zou ik het voor het dubbele ook doen want het is echt fantastisch.