Optical Express fantastisch

Door Renee v d asdonk op 1 maart 2007

Hier mijn ervaring na het laseren bij optical express in Amsterdam.

Na een lange tijd lenzen gedragen te hebben heb ik een afspraak bij optical express. Wat fijn is bij optical express is dat het vooronderzoek gratis is, dus helemaal geen verplichtingen. Het vertrouwen en de deskundigheid wat ze mij gaven deed mij besluiten om meteen een afspraak te maken, die was op 21 febr.

Op 21 febr. kreeg ik een telefoontje dat de laser stuk was, maar als ik naar Eindhoven kwam werd ik met nog een paar mensen met de taxi naar Amsterdam gebracht, een andere optie was ruim een week uitstellen. Maar je bent er helemaal op ingesteld dus ik koos voor naar Amsterdam te gaan, het team uit Eindhoven ging mee, dus dat was wel prettig. Alles was goed geregeld. Ik was helemaal niet zenuwachtig want dit is wat ik al zo lang wilde!

Het laseren op zich is een fluitje van een cent, in de taxi naar huis had ik het gevoel of er zand in mijn ogen zat, licht kon ik ook niet verdragen om 21.30 heb ik een pijnstiller gepakt en ben naar bed gegaan, heb redelijk kunnen slapen en de volgende morgen ongelofelijk ik kon zo op de wekker zien hoe laat het was. Het zanderige gevoel was ook helemaal weg. Het is fantastisch!

Dag erna in Eindhoven op controle geweest alles was prima

ik geniet er elke dag van. Een week erna weer op controle en mijn zicht was al 100% echt een aanrader,ben heel blij dat ik het gedaan heb tot nu toe geen moment spijt.

Niels, Jaceline en de rest van het team van optical express bedankt!!