Ooglasertrefpunt stopt per 31 december 2022. Ooglasertrefpunt is na mijn eigen mislukte Lasik behandeling in 2001 ontstaan uit een ideologische gedachte om andere consumenten een betrouwbaar platform te geven waar ze eerlijke informatie kunnen vinden over ooglaseren. Na 18 jaren komt er binnenkort een einde aan mijn levenswerk. Ik wil graag alle patiënten ontzettend bedanken voor het insturen van duizenden verhalen, reviews en berichten en alle klanten voor de goede samenwerking en uw jarenlange vertrouwen in mij en Ooglasertrefpunt.
Vriendelijke groet, Ronald Genders

Paar druppels erin en de droogheid is voorbij

Door Marjolein Schellekens op 5 augustus 2016
Hoi allemaal,

Sinds de lagere school droeg ik al een bril, die was ik tijdens het puberen natuurlijk ontzettend beu. Vanuit daar heb ik de overgestapt naar lenzen gemaakt. Harde lenzen, zachte lenzen, verschillende vloeistoffen.. Het kwam uiteindelijk allemaal op hetzelfde neer: te droge ogen en veel hoofdpijn. Na een aantal jaar heb ik het opgegeven en ben ik weer een bril gaan dragen.

Tot ik hoorde over het laseren van je ogen.. Een hele stap dacht ik.. Dus ik ben op mijn gemak uit gaan zoeken hoe het in zijn werk ging, maar natuurlijk ook wat de kosten waren.

Ik stuitte op twee klinieken waarvan INTERNATIONAL VISION CENTERS te Amsterdam/ Nijmegen er een was. Ik heb gemaild voor informatie en na die ontvangen te hebben besloot ik daar een afspraak te maken voor een intake.

In eerste instantie dacht ik dat ik nog wel een paar maanden zou moeten wachten, maar dit was niet het geval! Ik kon een a twee weken later al terecht.

De intake en voorbehandelingen heb ik in Nijmegen gedaan. Dit was voor mij een stuk dichterbij dan Amsterdam. Een groot voordeel dus!

Bij de intake werd er goed en vakkundig de tijd genomen voor mijn vragen. Het is immers spannend! Ik kreeg verschillende behandelingen te zien en er werd niet gekeken naar wat voor hun het meeste zou opbrengen maar er werd uitsluitend gekeken naar wat het beste was voor mijn ogen met het grootste kans van slagen! Ontzettend professioneel dus!
Na de intake wist ik al vrij snel dat ik het bij dit bedrijf wilde gaan doen.

De behandeling werd in Amsterdam gedaan. Weer een voorcontrole voor absolute zekerheid waarna de behandeling van start ging. Het was spannend, maar zelfs mijn hand werd vastgehouden tijdens de behandeling! Nu je dit leest, denk je vast dat hoeft toch niet, maar op dat moment heb je daar echt steun aan. Ook mijn man werd goed op de hoogte gehouden, hij zat in de wachtkamer.

Zoals verteld was bij de intake, is het een paar uur na de behandeling niet prettig, je ogen branden ontzettend. Maar dit was na een paar uur voorbij en in de tussentijd ben ik op bed gaan liggen. "s Avonds lag ik al voor de tv met een paar nieuwe ogen;) Dag erna terug voor controle.. alles was goed. 150 procent zicht!

Ook de nabehandelingen in Nijmegen waren uiterst professioneel en klantgericht, wat een ontzettend fijn team!

Nu een jaar later ben ik nog steeds supertevreden! Ik wil niet meer zonder! De eerste paar maanden heb ik bijgedruppeld, hier werd ik goed voor geadviseerd. Nu, een jaar later, druppel ik bij op momenten dat ik bijvoorbeeld heel de dag in de airco heb gestaan. Paar druppels erin en de droogheid is voorbij.

Ik zou vrienden, familie, maar ook jullie aanraden hier heen te gaan!

Artsen en Coby, bedankt!