Ooglasertrefpunt stopt per 31 december 2022. Ooglasertrefpunt is na mijn eigen mislukte Lasik behandeling in 2001 ontstaan uit een ideologische gedachte om andere consumenten een betrouwbaar platform te geven waar ze eerlijke informatie kunnen vinden over ooglaseren. Na 18 jaren komt er binnenkort een einde aan mijn levenswerk. Ik wil graag alle patiënten ontzettend bedanken voor het insturen van duizenden verhalen, reviews en berichten en alle klanten voor de goede samenwerking en uw jarenlange vertrouwen in mij en Ooglasertrefpunt.
Vriendelijke groet, Ronald Genders

Perfecte behandeling via Alma Care in Turkije

Door Paul Jansen op 15 mei 2008
Ik ben op 9 mei 2008 gelaserd in Istanbul Turkije via Alma Care International. Ik heb niets dan goede ervaringen met Alma Care zowel al met het Turkse Istanbul Surgery Hospital! Vooronderzoek was gratis, vliegreis, echtegenote mee, hotel, ontbijt, monovision, wavefront, medicijnen en 10 jaar garantie op het resultaat. Alles inbegrepen in 1 prijs! In een woord; fantastisch.

Ik heb Lasik laten doen, dus klein laagje van het hoornvlies weg laten rollen met keratoommesje, laseren en laagje teruggerold. Ik ben 3 uur gaan slapen met een spiciale skibril op. Na drie uur rusten was alle pijn weg! Ik kon al weer zien, maar wel door een mistlaag. De volgende dag, na het druppelen, Istanbul ingegaan met begeleiding. Een hele leuk dag gehad met bezoeken aan de Blauwe moskee, grote bazaar, een paleis uit de tijd van het Ottomaanse Rijk enz. Hierna wezen eten onder een brug in een restaurant (erg lekker!). Al die tijd geen pijn en de ogen werden al beter. Nu, bijna een week later, kan ik bijna net zo goed zien als eerst met bril op. Het wordt in de eerstvolgende drie maanden alleen nog maar beter. Ik heb goede hoop dat ik zelfs geen leesbril meer nodig zal hebben. Miischien schaf ik er nog een aan later voor de echt kleine lettertjes. Ik moet zeggen dat ik ( 54 jaar) niet verwacht had dat monovision zo goed zou helpen bij ouderdomsafwijkingen (presbyopie!) terwijl je ook nog op afstand gelaserd moet worden. In de kliniek waar ik geweest ben maken ze ook nog eens een veel dunner flapje van het hoornvlies los als in Nederland. Daar had ik geen lasik kunnen doen omdat een van mijn ogen een iets te dun hoornvlies had. In Istanbul geen probleem dus!
In een woord; perfect. Wilt u meer van mijn verhaal lezen en ook nog mooie foto"s zien van mijn laserbehandeling? Kijk dan op www.budoinfo.nl op de pagina laseren!
Veel kijk- en leesplezier en succes met laseren.