Ooglasertrefpunt stopt per 31 december 2022. Ooglasertrefpunt is na mijn eigen mislukte Lasik behandeling in 2001 ontstaan uit een ideologische gedachte om andere consumenten een betrouwbaar platform te geven waar ze eerlijke informatie kunnen vinden over ooglaseren. Na 18 jaren komt er binnenkort een einde aan mijn levenswerk. Ik wil graag alle patiënten ontzettend bedanken voor het insturen van duizenden verhalen, reviews en berichten en alle klanten voor de goede samenwerking en uw jarenlange vertrouwen in mij en Ooglasertrefpunt.
Vriendelijke groet, Ronald Genders

Perfecte lasering bij Care-vision Den Haag

Door Harry Deckert op 13 mei 2008

Alle hulde aan Care-vision in Den Haag een prima team dat er voor zorgt dat je weer scherp kunt zien.

Op 23 maart een vooronderzoek gehad en op 7 mei ben ik gelaserd. Ik heb ruim 20 jaar lenzen gedragen niet altijd ideaal als vrachtwagen chauffeur, stof en airco waren funest voor je ogen dus de knoop maar doorgehakt en kijken of laseren iets was.

Ik ben nu ruim een week geleden geholpen door Dr Jansen en ik zie weer voor 100% perfect. Nog een kleine waas af en toe maar zo scherp je kunt het nauwelijks geloven ik grijp nu elke morgen nog op het nachtkastje op zoek naar mijn bril.

Ik heb er geen moment spijt van gehad dus mensen niet aarzelen gewoon doen.
groeten Harry