Ooglasertrefpunt stopt per 31 december 2022. Ooglasertrefpunt is na mijn eigen mislukte Lasik behandeling in 2001 ontstaan uit een ideologische gedachte om andere consumenten een betrouwbaar platform te geven waar ze eerlijke informatie kunnen vinden over ooglaseren. Na 18 jaren komt er binnenkort een einde aan mijn levenswerk. Ik wil graag alle patiënten ontzettend bedanken voor het insturen van duizenden verhalen, reviews en berichten en alle klanten voor de goede samenwerking en uw jarenlange vertrouwen in mij en Ooglasertrefpunt.
Vriendelijke groet, Ronald Genders

Prijslokkertje maar toch een kundige kliniek

Door Ellen van Ham op 3 augustus 2008

Gisteren behandeld bij Optical Express Eindhoven. Het was een rare dag. Smorgens om kwart voor negen uur binnen. Alle onderzoeken gekregen die nog nodig waren voor de behandeling. Kregen we om tien uur te horen dat ze de laser niet opgestart kregen en dat er een technicus uit duitsland moest komen. Dat zou ongeveer drie uur duren. We waren met 6 pers. daar al aanwezig. Ik ben naar huis gegaan omdat ik dichtbij woon. Anderen zijn maar de stad in gegaan.

We werden om 13.00 uur weer terug verwacht. We kwamen weer binnen en er werd verteld dat het oke was. Dus weer wachten. Uiteindelijk bleek het nog niet oke te zijn en het werd ondertussen al 15.15 voordat men het apparaat aan de gaan had.

Nu bekijk ik het van de positieve kant dan is het apparaat ook echt goedgekeurd en goed ingesteld. Ondertussen was er ook frisdrank en gebak gehaald voor het lange wachten.
Bij het personeel zag je geen stress situatie maar het liep wel allemaal op en neer en er moesten ook cd"s voor de computer gezocht worden. Al met al een rare situatie.

Maar de behandeling liep dus nu in een snel treinvaart zodat je eigenlijk dacht dat het nu een beetje afgeraffeld werd maar wel kundig hoor. Het is mij honder procent meegevallen alleen het branderige gevoel erna was toch wel zeer vervelend.

Kan dus nu na nog geen vierentwintig uur al voor honderd procent zien en zit dit dus nu al te typen.

Optical expres vind ik ondanks mijn ervaring met de laser toch een zeer goede en kundige kliniek die het netjes heeft opgelost het probleem.  Alleen de vloerbedekking (ivm met hygiene) Het in en uitlopen van de assistenten tja het zal wel mogen maar ivm met hygiene toch een beetje mijn twijfels daarover. Maar kundig personeel en vriendelijk.

Het is inderdaad een lokkertje met de prijs om binnen tekomen want vaak ben je wel een stuk duurder uit maar toch is hij als je gaat vergelijken met anderen het goedkoopst voor lasek met advanced customvue wavefront
Ze werken ook aan de hand van sterktes dus hoe hoger de sterkte hoe duurder.