Ooglasertrefpunt stopt per 31 december 2022. Ooglasertrefpunt is na mijn eigen mislukte Lasik behandeling in 2001 ontstaan uit een ideologische gedachte om andere consumenten een betrouwbaar platform te geven waar ze eerlijke informatie kunnen vinden over ooglaseren. Na 18 jaren komt er binnenkort een einde aan mijn levenswerk. Ik wil graag alle patiënten ontzettend bedanken voor het insturen van duizenden verhalen, reviews en berichten en alle klanten voor de goede samenwerking en uw jarenlange vertrouwen in mij en Ooglasertrefpunt.
Vriendelijke groet, Ronald Genders

Prima geslaagde Lasik behandeling ondergaan bij Eyescan begin maart 2010

Door E. Tokamp op 18 augustus 2011

Was eerst van plan om de goedkoopste behandeling te zoeken, evtl. in buitenland, maar met -7.5 dioptrie (beide ogen) wilde ik bij nader inzien een ervaren oogarts met de modernste apparatuur, en het liefst dicht bij huis in geval van complicaties achteraf.

De behandeling verliep vlot en pijnloos, maar ik vond het desondanks eng en naar, met name de fixatie van het oog en de druk.

Ben daarna zowat op de tast naar huis gefietst, zag alleen wazig, dat heeft een paar uur geduurd.

Heb twee maanden last gehad van droge, zanderig aanvoelende ogen - oogdruppels hielpen niet. Ben toen van arren moede gemalen peper gaan opsnuiven, dat werkte héél goed op mijn traanklieren, echt een uitkomst, al brandt de peper wel in je neus.

Heb een aantal maanden flink last gehad van lichtgevoeligheid, had zelfs in huis een zonnebril op.

Nu, bijna anderhalf jaar verder, vind ik het nog steeds heel gewoon om "s ochtends met heldere blik wakker te worden - ondanks 40 jaar bril dragen en de laaste 30 jaar ook zachte lenzen totdat ik ze niet meer verdroeg.

Heb nu alleen een paar +1 leesbrilletjes voor klein schrift, hoera, hoera, hoera!