Ooglasertrefpunt stopt per 31 december 2022. Ooglasertrefpunt is na mijn eigen mislukte Lasik behandeling in 2001 ontstaan uit een ideologische gedachte om andere consumenten een betrouwbaar platform te geven waar ze eerlijke informatie kunnen vinden over ooglaseren. Na 18 jaren komt er binnenkort een einde aan mijn levenswerk. Ik wil graag alle patiënten ontzettend bedanken voor het insturen van duizenden verhalen, reviews en berichten en alle klanten voor de goede samenwerking en uw jarenlange vertrouwen in mij en Ooglasertrefpunt.
Vriendelijke groet, Ronald Genders

s'Avonds wil ik nog steeds mijn bril afzetten

Door M. Cupedo op 21 september 2008

Naar aanleiding van een advertentie, ooglaseren vanaf 595,- euro per oog en gratis vooronderzoek ben ik bij Optical Express in Den Haag onderzocht. Wat uit het onderzoek bleek was dat ik niet voor gewoon laseren maar voor Wavefront in aanmerking kwam i.v.m de grootte van mijn pupillen. Lasik zou ook geen probleem zijn, al met al werd het toch weer duurder dan ik eigenlijk had verwacht.

Na wat de optometrist mij verteld had over de methodes om het "flapje te maken" en dat de intralase methode nog minder risico"s met zich meebracht en de herstel tijd werd verkort was voor mij de keus snel gemaakt. (alhoewel het nog duurder werd).

Ik ben op wo 13 aug naar Amsterdam gegaan, was erg nerveus, kreeg een zakje met medicijnen en een soort bril om s"nachts niet onbewust in je ogen te wrijven. Na foto"s gemaakt te hebben en (nogmaals) metingen gedaan te hebben ben ik daar behandeld. Was toch wel eng, maar de vrouw die je door de operatie heenpraat was goed, je ziet wel alles wazig maar toch, deed geen pijn, meer zo af en toe wat druk op je oog, een beetje raar gevoel.

Na de operatie 10 min zitten in een ligstoel op de chirurg wachten, je kan zien, erg wazig maar er is geen pijn, de controle was oke en ik mocht naar huis. Heb 4 uur in bed gelegen met een beetje droge ogen wat je wel eens hebt na een lang bezoek aan het zwembad. Televisie aan en gewoon kijken zonder bril nog wel wazig,maar toch!

De volgende dag zelf achter het stuur gezeten en naar Den Haag gereden voor de eerste controle,was goed 120% zicht. Een week later de 2de controle 150% zicht. Helemaal super. S"avonds wil ik nog steeds mijn lenzen uit of mijn bril afzetten.