Ooglasertrefpunt stopt per 31 december 2022. Ooglasertrefpunt is na mijn eigen mislukte Lasik behandeling in 2001 ontstaan uit een ideologische gedachte om andere consumenten een betrouwbaar platform te geven waar ze eerlijke informatie kunnen vinden over ooglaseren. Na 18 jaren komt er binnenkort een einde aan mijn levenswerk. Ik wil graag alle patiënten ontzettend bedanken voor het insturen van duizenden verhalen, reviews en berichten en alle klanten voor de goede samenwerking en uw jarenlange vertrouwen in mij en Ooglasertrefpunt.
Vriendelijke groet, Ronald Genders

Schitterend resultaat na lasekbehandeling bij Oogcentrum Dr Colla in Tongeren

Door Greet Janssen op 27 juni 2007
Ik heb op 08 april 2007 een lasekbehandeling ondergaan in het oogcentrum van Dr. Colla in Tongeren.
Mijn sterkte was rechts -4.50 en links -5.00 .
Het vooronderzoek gebeurde zeer grondig en intensief. Er werd uitgelegd wat er allemaal tijdens de operatie ging gebeuren, de nazorg werd besproken en eventuele complicaties zoals trage genezing werden uitgelegd.
Het belang van het dragen van een zonnebril ter bescherming tegen UV stralen gedurende de eerste 3 maanden na zo"n behandeling is zeer belangrijk.
Ik heb de eerste dag een vervelend gevoel gehad, alsof er zand in je ogen zit, maar met pijnstillers en goed druppelen ging het wel.
Het is vervelend die eerste dagen want je ziet te weinig om te lezen en om lang TV te kijken, maar het is zo snel vergeten.
Nadat de lens eraf ging had ik al een vrij goed zicht, iedere dag ging het beter. Na een 10 tal dagen had ik al een zeer goed zicht.
Nu 2 maanden later is mijn zicht perfect.Soms nog een klein beetje last van droge ogen, vooral in airco ruimtes, of s"morgens bij het wakker worden.
Ik ben zeer tevreden met het resultaat . Ik zeg tegen iedereen : Waarom heb ik dat niet eerder laten doen ? Het is een fantastisch gevoel om goed te zien zonder lenzen of bril, zeker bij het zwemmen , douchen etc...
Ik raad iedereen aan om naar deze oogkliniek te gaan.