Ooglasertrefpunt stopt per 31 december 2022. Ooglasertrefpunt is na mijn eigen mislukte Lasik behandeling in 2001 ontstaan uit een ideologische gedachte om andere consumenten een betrouwbaar platform te geven waar ze eerlijke informatie kunnen vinden over ooglaseren. Na 18 jaren komt er binnenkort een einde aan mijn levenswerk. Ik wil graag alle patiënten ontzettend bedanken voor het insturen van duizenden verhalen, reviews en berichten en alle klanten voor de goede samenwerking en uw jarenlange vertrouwen in mij en Ooglasertrefpunt.
Vriendelijke groet, Ronald Genders

SMILE behandeling, je voelt er echt niets van

Door Els De Smet op 1 april 2014
Hallo,

Bij deze wil ik graag mijn verhaal met jullie delen. Ik ben 3 maanden geleden door Dr. Van Cleynenbreugel in Medifocus (Oud Heverlee) behandeld door middel van de ReLEx smile techniek.

Mijn ervaring... om het kort te beschrijven is buitengewoon goed. Nog nooit heb ik zo goed kunnen kijken.

Tijdens de intake legde de arts mij uit dat er naast de reeds bestaande techniek (LASIK) een nieuwer principe bestaat. Op zich was ik al heel bang van het snijden van de hoornvliesflap met LASIK dus ik was zeer geïnteresseerd. Ik geloofde direct dat smile behandeling iets voor mij was. Korte herstelperiode, geen pijn en een resultaat dat even goed is (of beter) dan LASIK.

De behandeling zelf stelde echt niets voor. Na 15 minuten was het al klaar, je voelt er echt niets van. Ik ging na de behandeling naar huis met een zicht dat nogal wazig was ook had ik een brandend gevoel in beide ogen. Ik ben toen even gaan slapen en toen ik wakker werd een uurtje later... FANTASTISCH, ik kon alles zien. Eigenlijk had ik na 24 uur al 99% van mijn zicht terug zei de arts mij en zo voelde het ook.

Daarna nog enkele weken gedruppeld en eigenlijk was het dan genezen.

Ik heb geen enkele last meer (ook niet van droge ogen, zoals enkele mensen die ik ken die LASIK hebben gehad).

Geweldig resultaat. Dank u Dr. Van Cleynenbreugel. Ik zou Medifcocus in Oud Heverlee aan iedereen aanraden, eerlijk waar. Dit was een van de beste beslissingen die ik ooit heb genomen.