Ooglasertrefpunt stopt per 31 december 2022. Ooglasertrefpunt is na mijn eigen mislukte Lasik behandeling in 2001 ontstaan uit een ideologische gedachte om andere consumenten een betrouwbaar platform te geven waar ze eerlijke informatie kunnen vinden over ooglaseren. Na 18 jaren komt er binnenkort een einde aan mijn levenswerk. Ik wil graag alle patiënten ontzettend bedanken voor het insturen van duizenden verhalen, reviews en berichten en alle klanten voor de goede samenwerking en uw jarenlange vertrouwen in mij en Ooglasertrefpunt.
Vriendelijke groet, Ronald Genders

Staar na mislukte lensimplantatie

Door Ton Brakema op 2 augustus 2007

In 2006 bij Eye-Q-Vision geweest. Door mijn hoge afwijking -7,5 en -8 gekozen voor implantaatlenzen. Zou beter resultaat opleveren. Eerst 1 oog laten doen. Ging zelfs voor mij als leek niet lekker, zachtjes uitgedrukt. Er ontstond een bloeding waardoor bijzonder veel gespoeld moest worden.

Eerst erg slecht zicht m.n. door de nog aanwezige bloeddeeltjes. Wordt later wel beter maar nog lang niet goed.

Blijkt dat er staar is ontstaan omdat mijn eigen lens is geraakt. Dit blijkt alleen te verhelpen door de kunstoflens en mijn eigen lens weer te verwijderen en daarvoor weer een nieuwe lens te plaatsen. Een gecompliceerde bejaardenoperatie.

Versteeg wou mij wel opnieuw opereren maar ik heb mijn vertrouwen in hem opgezegd. Ben nu bezig met een schadeclaim en en andere oogarts.