Ooglasertrefpunt stopt per 31 december 2022. Ooglasertrefpunt is na mijn eigen mislukte Lasik behandeling in 2001 ontstaan uit een ideologische gedachte om andere consumenten een betrouwbaar platform te geven waar ze eerlijke informatie kunnen vinden over ooglaseren. Na 18 jaren komt er binnenkort een einde aan mijn levenswerk. Ik wil graag alle patiënten ontzettend bedanken voor het insturen van duizenden verhalen, reviews en berichten en alle klanten voor de goede samenwerking en uw jarenlange vertrouwen in mij en Ooglasertrefpunt.
Vriendelijke groet, Ronald Genders

Stop met twijfelen, gewoon doen

Door Wilma Zuidema op 26 juli 2010

Fijn een leven zonder bril en lenzen.

Doe een nieuwe positieve ervaring op met medici. Voel je in plaats van een nummer, stuk vlees of nog minder weer eens een volwaardig mens.

Gisteren ben ik voor controle geweest bij International Vision Center. Alles was goed. Dat had ik natuurlijk zelf ook al gemerkt. Een dikke maand geleden heeft de ingreep plaats gevonden in Amsterdam. Ik vond het heel spannend, maar er waren wel meer mensen die het spannend vonden en dat schept een band. Die dag bestaat voornamelijk uit wachten en onderzoeken. Terwijl we wachtten, hing er een zeer ontspannen sfeer.

Het personeel was zo vriendelijk geduldig en behulpzaam, dat maak je niet veel meer mee in een ziekenhuis. De hele dag konden we koffie/thee/water krijgen. Wat een service.

De ingreep zelf werd ontzettend goed begeleid. Ik werd steeds zenuwachtiger. Maar het personeel was zo lief en zorgzaam dat je je echt minder onprettig voelde. Het was eng maar een fluitje van een cent en het doet echt geen zeer. Het is zo voorbij. Daarna zijn de 4 uur, die keurig en duidelijk voorspeld zijn, even heel vervelend. Brand in je ogen!!!!

Maar na 4 uur is dat weg en wat krijg je er voor terug! Een heldere wereld. Een mooie scherpe prachtige wereld!
De moeite waard!