Super behandeling bij VisionClinics

Door Walter Jansen Gaanderen op 19 juni 2006
Hoeveel pech kan een mens hebben en tegelijkertijd: hoeveel geluk kan een mens hebben ???
 
Ik heb in oktober 2003 een lensimplantatie ondergaan bij Vision Clinics.
 
Op donderdagavond 8 juni 2006 is mij iets overkomen, waarvan ik mij eerst achteraf pas goed heb gerealiseerd, dat ik ontzettend veel geluk heb gehad. Een keiharde smash met een volleybal raakte vol mijn linkeroog en vrijwel direct had ik het gevoel: dit is niet goed!
 
Vrijdagmiddag 9 juni 2006 heb ik mijn opticiën (Mario Punte uit Gaanderen) bezocht, die mij dringend adviseerde direct contact op te nemen met Vision Clinics. Wat er zich toen in een sneltreinvaart afspeelde was welhaast onvoorstelbaar en wat ben ik onder de indruk geraakt van de werkelijk perfecte manier van handelen van Vision Clinics. In no time werd een oogchirurg en anesthesist opgeroepen en de operatiekamer in Delft vrijgemaakt en nog diezelfde middag nog om 17.00 uur zou mijn linkeroog worden geopereerd.
 
Door drukte op de Nederlandse wegen, werd het nog wat later, maar vanaf  17.30 uur werd ik door het team van Vision Clinics perfect en uiterst vriendelijk opgevangen en rond 18.30 uur was de hersteloperatie aan mijn linkeroog al weer voltooid. Zelden, zeg maar nooit, zo’n sterk staaltje van snel en vakkundig handelen meegemaakt in deze toch doorgaans sterk veramerikaanste maatschappij. Ik ben ervan overtuigd dat in een “gewoon ziekenhuis” zoiets nimmer mogelijk was geweest.
 
Een controleafspraak voor maandagmorgen om 10.00 uur werd gemaakt (ondanks het feit dat Velp eigenlijk helemaal volgeboekt zat!!) ’s Avonds rond 21.15 uur het kapje voor mijn oog verwijderd en eerst nog even een lichte schrik (ik zag de afvoer van de wastafel tweemaal en zo’n 10 centimeter uit elkaar), maar dit trok vrij snel weer bij (logisch, daar ik bijna een dag met vrijwel 1 oog heb gekeken en deze moest zich kennelijk weer zetten). Het zicht was in ieder geval direct weer prima, toch altijd weer even een spannend moment.
Gelukkig is er kennelijk niets beschadigd aan mijn linkeroog.
 
Maandagmorgen rond 10.00 uur heb ik mij weer gemeld in Velp en ook hier weer een en al vriendelijkheid en professionaliteit van Vision Clinics. Belangstellend werd door hun gevraagd hoe het met mij nu ging en al snel werd mijn oog even onderzocht en later in een gesprek met de heer Luger, werd mij wederom duidelijk dat ik dus geluk heb gehad, na eerst alle pech van de wereld die mij overkomen was.
Hij was zeer tevreden over het resultaat en ik niet minder, hoewel het zicht op dit moment nog niet helemaal optimaal is, hetgeen te begrijpen valt.
 
Ik ben in een paar dagen tijd (nog meer dan ik al was) weer diep onder de indruk geraakt van Vison Clinics.
 
Kortom: ik ben ze vreselijk veel dank verschuldigd en ik ben vrijwel nooit om een woordje verlegen, maar in dit geval ben ik toch echt even sprakeloos!!!