Ooglasertrefpunt stopt per 31 december 2022. Ooglasertrefpunt is na mijn eigen mislukte Lasik behandeling in 2001 ontstaan uit een ideologische gedachte om andere consumenten een betrouwbaar platform te geven waar ze eerlijke informatie kunnen vinden over ooglaseren. Na 18 jaren komt er binnenkort een einde aan mijn levenswerk. Ik wil graag alle patiënten ontzettend bedanken voor het insturen van duizenden verhalen, reviews en berichten en alle klanten voor de goede samenwerking en uw jarenlange vertrouwen in mij en Ooglasertrefpunt.
Vriendelijke groet, Ronald Genders

Super behandeling, super weekend, super zicht

Door Peter Gahler op 27 januari 2008

Bericht: peter,

Ik heb na lang wikken en wegen (2 jaar) en alle klinieken te hebben doorgelicht, mijn beslissing genomen. De beste resultaten worden in Istanbul gehaald. Uiteindelijk kwam ik bij de kliniek van dokter Goker en heb mijn beslissing genomen.

Ik ben met Alma Care vertrokken. Vlucht en hotel was geregeld. Donderdag 3 januari kwamen we aan in Istanbul (mijn vrouw en ik). We zijn daar ontvangen door Henk (Alma Care). Wachtende op de anderen, zijn we uiteindelijk vertrokken naar het hotel. Koffers op de kamer gezet,wat op frissen en de stad in. Wat eten en drinken, niet te laat want "s morgens weer vroeg dag.

Na het onbijt, gelijk naar de kliniek (10 meter lopen). Super! vooronderzoek. Toen we daar mee klaar waren, zijn we terug naar ons hotel gegaan en hebben daar nog wat gegeten.

"s middags was het dan zover. de laserbehandeling kon beginnen. Oogdruppels en GO. Spannend, maar uiteidelijk viel het reuze mee.

Daarna terug na het hotel wat proberen te slapen. Drie uur later ging het alweer zo goed, dat ik naar onder in de bar wat ben gaan drinken. De zonnebril kon al af. Na het onbijt moesten we ons melden in de kliniek. Het zicht was toen 100% beide ogen (nu 130%) . Overgelukkig zijn we Istanbul in gegaan.We hebben van Istanbul genoten tot laat in de avond.

"S morgens na het onbijt terug na huis. Mijn vrouw is mee geweest en was zeer sqeptisch, maar is nu ook blij. Super behandeling, super weekend, super zicht. Ik kan alleen maar zeggen; Het kon niet beter!