Ooglasertrefpunt stopt per 31 december 2022. Ooglasertrefpunt is na mijn eigen mislukte Lasik behandeling in 2001 ontstaan uit een ideologische gedachte om andere consumenten een betrouwbaar platform te geven waar ze eerlijke informatie kunnen vinden over ooglaseren. Na 18 jaren komt er binnenkort een einde aan mijn levenswerk. Ik wil graag alle patiënten ontzettend bedanken voor het insturen van duizenden verhalen, reviews en berichten en alle klanten voor de goede samenwerking en uw jarenlange vertrouwen in mij en Ooglasertrefpunt.
Vriendelijke groet, Ronald Genders

Super tevreden na lasek behandeling bij Optical Express

Door Jolanda Roosendaal op 6 februari 2007

Na lang denken durfde ik toch de stap te nemen om mijn ogen te laten laseren.

Op 1 december was het eindelijk zover. Na een uitgebreid en vooral duidelijk voor onderzoek werd duidelijk dat ik in aanmerking zou komen voor de lasek behandeling.

De afspraak werd gemaakt. Toen de dag was aangebroken was ik op van de zenuwen

Moest om half 3 aanwezig zijn. Mijn ogen werden nog een laatste keer gecontroleerd en toen moest ik nog 1,5 uur wachten voordat ik aan de beurt was.

Dat was wel wat minder vooral omdat ik al zo zenuwachtig was. Toen ik aan de beurt was werd ik echt gerust gesteld door de mensen van optical expres .

Het laseren deed echt helemaal geen pijn. 20 minuten later zetten ze me recht op en ik kon meteen zien dat het 1 minuut voor half 5 was!!! Dit had ik zonder lenzen echt niet gezien.

Na de behandeling waren mijn ogen wel wat gevoelig voor licht. Maar ik kon s’avonds wel meteen de ondertiteling lezen op de tv.

Na 4 dagen moest ik terug voor de na controle. Al die tijd heb ik helemaal geen last gehad van mijn ogen. Geen pijn, geen branderige of zanderige ogen helemaal niets. Mijn zicht was nog wat wazig maar had al duidelijk een veel beter zicht.

Na 2 weken weer een na controle en toen was mijn zicht echt super. Zag alles scherp en helder.

Heb wel van 1 ding spijt en dat is dat ik het niet veel eerder heb laten doen. Ben echt super tevreden met het resultaat. Het is echt al mijn zenuwen waard geweest.

Kan het iedereen aan raden en ook optical express is zeker aan te raden. Zeer professionele mensen die weten waar ze het over hebben en alles eraan doen om je op je gemak te stellen!!