Ooglasertrefpunt stopt per 31 december 2022. Ooglasertrefpunt is na mijn eigen mislukte Lasik behandeling in 2001 ontstaan uit een ideologische gedachte om andere consumenten een betrouwbaar platform te geven waar ze eerlijke informatie kunnen vinden over ooglaseren. Na 18 jaren komt er binnenkort een einde aan mijn levenswerk. Ik wil graag alle patiënten ontzettend bedanken voor het insturen van duizenden verhalen, reviews en berichten en alle klanten voor de goede samenwerking en uw jarenlange vertrouwen in mij en Ooglasertrefpunt.
Vriendelijke groet, Ronald Genders

Super tevreden

Door Haverkamp op 23 september 2012

Na 10 jaar een bril te hebben gedragen wilde ik eens proberen om lenzen te nemen maar omdat ik aan 1 kant een cylinder had voelde ik de lens steeds zitten dus heb ik ze maar niet meer gedragen.

Vervolgens kwam ik op internet bij Optival Express uit en heb hun site eens door gesnuffeld

vervolgens heb ik een afspraak gemaakt en de de eerste metingen waren een feit en ik bleek geschikt!! Mij werd aangeraden om Lasik met Wafefront en Intralase . Ik heb gekozen voor Lasik met Wafefront omdat het resultaat hetzelfde zou zijn alleen het herstelproces is wat korter met Intralase en bovendien was Wafefront een stuk goedkoper.

Op de behandeldag moest ik om 15.00 uur daar zijn en na een aantal controles en gesprekken was ik om 17.30 uur aan de beurt.

Na een kleine 15 minuten was ik weer buiten en heb nerge.ns last van gehad.

De dag erna terug voor controle en ik had een zicht van 100 procent. Het druppelen ging goed en na een week had ik een zicht van 150 procent !!!

Nu 2 maanden later heb ik alleen s`ochtends een beetje last van droge ogen maar daar helpen de druppels weer goed voor.

Ik kan niet anders zeggen dat ik super tevreden ben over Optical Express en over hun personeel !! Een aanrader.