Ooglasertrefpunt stopt per 31 december 2022. Ooglasertrefpunt is na mijn eigen mislukte Lasik behandeling in 2001 ontstaan uit een ideologische gedachte om andere consumenten een betrouwbaar platform te geven waar ze eerlijke informatie kunnen vinden over ooglaseren. Na 18 jaren komt er binnenkort een einde aan mijn levenswerk. Ik wil graag alle patiënten ontzettend bedanken voor het insturen van duizenden verhalen, reviews en berichten en alle klanten voor de goede samenwerking en uw jarenlange vertrouwen in mij en Ooglasertrefpunt.
Vriendelijke groet, Ronald Genders

Team International Vision Centers goed op elkaar ingespeeld

Door Marian Gersen op 24 maart 2008


Op donderdag 6 maart heb ik mijn ogen laten laseren bij International Vision Centers in Den Haag, na intake en vooronderzoek in Nijmegen.

Na 30 jaar lenzen (afwijking -6,5 en -7) en een in toenemende mate gevoelig rechteroog leek me dat de beste oplossing. Het resultaat is geweldig en ik kan het iedereen aanraden!

Het team van International Vision Centers is goed op elkaar ingespeeld en de sfeer is prettig en ontspannen. De taken zijn duidelijk verdeeld. Er is op elk moment de gelegenheid om nog vragen te stellen of meer informatie te krijgen.

Van het laseren zelf voelde ik niets. De voorbereidende handelingen, zoals het flapje maken (femtosecond) zijn onaangenaam. Een belangrijke troost is dat het allemaal heel kort duurt en dat wordt ook duidelijk aangegeven. De uren erna traanden mijn ogen hevig en voelde ik een soort diepe pijn. Ik kon ook geen licht verdragen. Zoals ook van te voren door International Vision Centers was aangegeven begonnen de klachten na 4 uur af te nemen en de volgende dag had ik nergens meer last van en een goed zicht!

Het is nog steeds bijzonder om als ik "s nachts wakker wordt gewoon te kunnen zien en ook geen lenzen meer in/uit te hoeven doen.

Wat niet iedereen weet:
In 2008 is eenmalig de drempel voor aftrek bijzondere zieketekosten verlaagd i.v.m. nieuwe regelgeving in 2009. Dus als je overweegt om je ogen te laten laseren, doe het dan dit jaar.