Ooglasertrefpunt stopt per 31 december 2022. Ooglasertrefpunt is na mijn eigen mislukte Lasik behandeling in 2001 ontstaan uit een ideologische gedachte om andere consumenten een betrouwbaar platform te geven waar ze eerlijke informatie kunnen vinden over ooglaseren. Na 18 jaren komt er binnenkort een einde aan mijn levenswerk. Ik wil graag alle patiënten ontzettend bedanken voor het insturen van duizenden verhalen, reviews en berichten en alle klanten voor de goede samenwerking en uw jarenlange vertrouwen in mij en Ooglasertrefpunt.
Vriendelijke groet, Ronald Genders

Teleurgesteld in resultaat linkeroog

Door Thea Elsinga op 17 augustus 2016
Informatie en vooronderzoeken hebben plaats gevonden bij Bergman clinics in Amsterdam.

Ik kwam in aanmerking voor smile of trans prk, omdat er bij smile een sneller herstel zou optreden heb ik voor smile gekozen.

De behandeling heeft plaatsgevonden bij Bergman clinics in Utrecht.

De behandeling zou plaats vinden op 26-8-2015, nadat alles rond was en ik iemand geregeld had voor die dag werd ik gebeld of ik 25-08-2015 kon langskomen, weer later werd ik gebeld of ik een kwartier eerder kon langskomen, het verzetten van de afspraken vond ik niet prettig.

Een paar dagen voordat de behandeling zou plaats vinden werd ik gebeld dat ik het bedrag nog niet had voldaan, ik schrok hiervan waar was dit grote bedrag dan gebleven, het nagezocht en oh nee gelukkig zij hadden toch gevonden.

Gedurende de rit naar Utrecht werd ik gebeld door Bergman clinics dat het smile laser apparaat een storing had. Ik kon wel dezelfde dag behandeld worden met het trans prk laserapparaat was het aanbod. Omdat ik het ook wel spannend vond en er eigenlijk die dag wel van af wilde zijn heb ik het aanbod van de trans prk behandeling aangenomen. Ook zou er een bedrag retour naar mij gestort worden omdat trans prk goedkoper was dan smile ongeveer 1.000,00

Ik had het gevoel dat ik in een commerciƫle productiefabriek was terechtgekomen ondanks dat er zeer aardig personeel aanwezig was.

De pijn was de eerste nacht en dag goed houdbaar mits ik mijn ogen dicht hield, ik had een grote tas meegekregen met allerlei middelen waaronder onder ook pijnstiller, dit ging allemaal prima.

Na een aantal controles en een paar dagen werd het zicht echt beter en kon ik ook weer goed licht verdragen.

Na 1 week moest ik ook zelf contact opnemen met Bergman of zij het nog te ontvangen bedrag door mij retour wilde storen, dit ging niet vanzelf.

De stand van zaken nu bijna een jaar later is als volgt :

ik kan niet zonder zonnebril als de zon schijnt,

linkeroog vaak druppelen is erg droog,

linkeroog nog een afwijking van 0,75 met een cilinder van 1,0, hiervoor kom ik in aanmerking om nogmaals gelaserd te worden met een bijbetaling van 250,00, dit durf ik niet meer aan gezien het resultaat, dus draag ik regelmatig weer een bril.

Samen gevat : ik ben teleurgesteld in het resultaat m.b.t. mijn linkeroog

rechteroog is prima

maar goed het was de bedoeling zonder bril door het leven te gaan en dan heeft Bergman clinics gefaald.