Ooglasertrefpunt stopt per 31 december 2022. Ooglasertrefpunt is na mijn eigen mislukte Lasik behandeling in 2001 ontstaan uit een ideologische gedachte om andere consumenten een betrouwbaar platform te geven waar ze eerlijke informatie kunnen vinden over ooglaseren. Na 18 jaren komt er binnenkort een einde aan mijn levenswerk. Ik wil graag alle patiënten ontzettend bedanken voor het insturen van duizenden verhalen, reviews en berichten en alle klanten voor de goede samenwerking en uw jarenlange vertrouwen in mij en Ooglasertrefpunt.
Vriendelijke groet, Ronald Genders

Tevreden na Lasik bij Care Vision Amsterdam

Door Pieter op 14 oktober 2005

Ik schrijf dit namens mijn vrouw.
Mijn vrouw heeft mij al jaren aangegeven dat ze een wens had om haar ogen te laten laseren. Wij vonden dit eigenlijk veel te duur en vroegen ons af wat de risico"s waren.
Een collega van mij vertelde mij dat zij drie jaar geleden haar ogen heeft laten laseren en dat ze er elke dag van genoot. Zij attendeerde mij op de advertentie uit een landelijke krant dat Carevision een actie had om je ogen te laten laseren voor 995 euro per oog. Ik heb een afspraak gemaakt voor mijn vrouw en ze is er heen gegaan. We hebben het intake gesprek en het doktersonderzoek op 1 dag laten uitvoeren omdat we helemaal uit het noorden van het land moeten komen. Als het nietdoor zou gaan zouden we hooguit 100 euro kwijt zijn.

Mijn vrouw kwam in aanmerking voor Lasik. Na alle negatieve verhalen op lasikdisaster.com begonnen we te twijfelen. De arts, Anita Jansen, gaf aan als je in de luxe positie verkeerd om te kiezen tussen Lasik en Lasek dan adviseerde zij LASIK.

Op 1 september was het zover. Wij zijn weer afgereisd naar Amsterdam en ze werd behandeld. (ze had - 6.25 en - 5.75)
Na 20 minuten kwam ze weer de wachtkamer binnen. Het prikte wat waardoor haar ogen enorm traanden. Ik zag ook iemand die Lasek gehad had, maar die had het beduidend moeilijker. Na een half uur een controle gehad, oogkapjes af, zonnebril op, zijn we met de tram, trein, en bus naar een hotel nabij schiphol gegaan. Mijn vrouw heeft van 14.30 tot 16.30 geslapen. Rond 17.00 uur kwam ik weer op de hotel kamer en zat ze televisie te kijken. Zowaar kon ze de
ondertiteling lezen. Ze gaf direct aan dat het ene oog perfect was en de andere ietwat wazig.

We zijn in de avond uit eten gegaan (in het hotel). Anita Jansen gaf in de middags aan dat we in de avond lekker uit eten zouden kunnen. Wij dachten, die is gek, ik haal wel een Mac en we eten op de kamer voor zover dat gaat. Het tegendeel was waar. We hebben lekker gegeten, daarna  een wandelingetje gemaakt, en daarna nog een filmpje gekeken.

De volgende ochtend zijn we terug gegaan naar Care Vision voor een controle.
Thuis gekomen heeft ze zich keurig gehouden aan het "druppel programma" na de druppel dagen heeft ze ook nooit meer druppels hoeven gebruiken.

Het is nu half oktober. Mijn vrouw is nu 2 keer voor controle geweest. Haar ene oog is perfect en ook al volledig hersteld. Op het andere oog zitten nog wat "streepjes" wat aangeeft dat deze nog aan het herstellen is. (de meting gaf aan + 0.75). Volgens de arts kan een volledig herstel wel 6 maanden in beslag nemen. Ieder oog is verschillend.

Wij hebben het volste vertrouwen in dat het allemaal goed komt. Over 3 maanden moet ze weer voor controle. Daarna kan er altijd nog beslist worden of er nog een kleine correctie dient plaats te vinden.
Mijn vrouw is een gelukkig mens en erg blij met haar "nieuwe ogen"