Ooglasertrefpunt stopt per 31 december 2022. Ooglasertrefpunt is na mijn eigen mislukte Lasik behandeling in 2001 ontstaan uit een ideologische gedachte om andere consumenten een betrouwbaar platform te geven waar ze eerlijke informatie kunnen vinden over ooglaseren. Na 18 jaren komt er binnenkort een einde aan mijn levenswerk. Ik wil graag alle patiënten ontzettend bedanken voor het insturen van duizenden verhalen, reviews en berichten en alle klanten voor de goede samenwerking en uw jarenlange vertrouwen in mij en Ooglasertrefpunt.
Vriendelijke groet, Ronald Genders

Tijdens de nacontrole zag ik al 120%

Door Chrissy de Kleijn op 30 juli 2012

Na 15 jaar lenzen ging "mijn" merk lenzen ineens uit de productie. Ik moest over op iets anders. Maar alles wat ik probeerde kon niet tippen aan het oude vertrouwde.

Na wat zoeken op internet een aanbieding van Optical Express gevonden. 15% korting op wavefront. Maar goed...eerst maar eens kijken of ik wel geschikt zou zijn.

Tijdens het vooronderzoek bleek ik gelukkig geschikt voor zowel LASIK als LASEK.

Uiteindelijk koos ik toch voor LASIK/wavefront/intralase. Vanwege mijn sterke ( -6,5 en -5,5 ) kwam ik in totaal uit op ruim € 3100

Groot compliment voor het personeel! En vooral het personeel dat de vooronderzoeken doet. Hele fijne rustig en vooral duidelijke uitleg. Je mag alles vragen en ze nemen alle tijd.
De behandeling zelf ging heel vlot. 40 seconde per oog!
De voorbereiding duurde nog langer dan het werkelijke laseren.
Totaal geen pijn gevoeld. Alleen is het wat geduw en getrek aan je oog. Mede door het gebruik van die oogspreiders.
Na de behandeling eerst 10 min. in de rustruime met de ogen dicht. Daarna nog een controle door de chirurg en ik mocht alweer naar huis.

Ik voelde de verdoving langzaam uitwerken en had me al helemaal voorbereid op pijn en ongemak. Dit viel eigenlijk reuze mee! Zolang ik de ogen maar kon dichthouden ging het prima. Ik ben na thuiskomst meteen in bed gaan liggen en heb 2 uur het een beschermbrilletje geslapen. Hierna kon ik alweer zo goed als scherp zien. Ik had toen al geen ongemak meer. 6 uur later kon ik zonder problemen TV kijken!
Wat is dat toch heerlijk!

De dag erna tijdens de nacontrole zag ik al 120% Ik ben er ontzettend blij mee!

Echt een aanrader!!