Ooglasertrefpunt stopt per 31 december 2022. Ooglasertrefpunt is na mijn eigen mislukte Lasik behandeling in 2001 ontstaan uit een ideologische gedachte om andere consumenten een betrouwbaar platform te geven waar ze eerlijke informatie kunnen vinden over ooglaseren. Na 18 jaren komt er binnenkort een einde aan mijn levenswerk. Ik wil graag alle patiënten ontzettend bedanken voor het insturen van duizenden verhalen, reviews en berichten en alle klanten voor de goede samenwerking en uw jarenlange vertrouwen in mij en Ooglasertrefpunt.
Vriendelijke groet, Ronald Genders

Toch kwam er een moment dat ik moed kreeg

Door Olga Werner op 12 april 2012

Ik ben 52 jaar en draag vanaf 14 jaar een bril en later lenzen. Ik heb altijd een hekel gehad aan een bril en altijd getobd met lenzen. Ik heb lang nagedacht voordat ik mijn ogen liet laseren. Steeds als ik de verhalen las over dingen die fout konden gaan op internet durfde ik niet meer.

Maar toch kwam er een moment dat ik moed kreeg. Dat was maart 2011. Ik koos voor eyescan en maakte een afspraak. Ik werd er erg vriendelijk geholpen en kreeg antwoord op al mijn vragen.

Ik kon een Lasik behandeling ondergaan die werd uitgevoerd op 21 april 2011. De behandeling was totaal niet vervelend en pijn had ik niet. Mijn zicht was zeer verbeterd maar na een paar dagen merkte ik dat ik met een leesbril + 1 beter zag dan zonder.

Ik meldde dat bij de weekcontrole en mij werd gezegd dat er vocht onder de flap zat wat nog weg moest trekken. Verder zag het er allemaal goed uit. Ik had wel veel last van droge ogen. Dus goed druppelen.

Na een maand weer op controle maar het zicht werd niet beter. Dus liep ik weer met bril. Alleen als ik uit ging deed ik de bril af. Na half jaar weer controle en ik kon nog steeds niet beter zien. Mij werd geadviseerd om nogmaals te laseren. Mijn man was inmiddels ernstig ziek en ik dacht ik begin er niet meer aan. Weer droge ogen en angst dat het niet goed komt enz. Maar de oogarts haalde me over en zei dat de behandeling niet meer was als even naar de tandarts.

Ik heb naar hem geluisterd en ben inmiddels aan beide ogen nog een keer gelaserd en ben echt super blij. Ik heb nog nooit zo goed kunnen zien.

Nog wel even een schrik gehad bij het tweede oog wat voor de tweede keer werd gelaserd. Want daar kon ik net na de behandeling niet direct zien terwijl dat bij de andere keren wel zo was. Maar na een dag was dat al helemaal bijgetrokken. Droge ogen had ik een maand later al niet meer. Ik wil echt een pluim geven aan eyescan. Als zij niet hadden aangedrongen voor een tweede behandeling, die gratis was, liep ik nu nog met een bril en was ik wel veel geld kwijt.