Toen 1 oog al klaar was dacht ik was dit het nou?

Door Selke Pernot op 21 september 2014
Ik (24 jaar) heb mijn ogen begin juli laten laseren met de Relex Smile methode bij International Vision Centers in Amsterdam.

Ik ben super enthousiast en raad het iedereen aan! De behandeling zelf viel ook reuze mee, al hoewel ik hem wel even kneep toen het moment daar was. Gelukkig werd ik goed begeleid en op mijn gemak gesteld. Toen één oog al klaar was dacht ik, was dit het nou? En was ik meteen veel meer ontspannen. Je ziet dat ze van alles aan het doen zijn maar het is totaal niet eng of vervelend. Het duurt ook echt maar heel kort.

Meteen toen ik klaar was, kon ik al in de ogen kijken van de vrouw die mij begeleidde.. Heel bizar was dat! Ik zag alles nog wel met een flinke waas, maar ook op de weg terug kon ik al verkeersborden lezen. Met mijn -7.5 en cilinder voorheen was dit echt niet mogelijk.

Toen ik thuis kwam ben ik even gaan slapen want was wel erg moe van de spanning maar diezelfde avond ben ik nog naar een feestje gegaan. Ik heb helemaal geen pijn gehad en kon naar mijn idee alles al zien. Ik was zo achter het stuur gekropen als het nodig was geweest. Natuurlijk wel even rustig aan gedaan, geen make-up gedragen en goed gedruppeld.

Nu twee maanden verder heb ik misschien nog 1 á 2 druppels per dag nodig en zie ik uitstekend! Ik ben ook net terug van vakantie en wat was het fijn om zonder bril en lenzen op vakantie te gaan. Ideaal! Ik heb er lang van gedroomd hoe het zou zijn zonder bril of lenzen en ik ben zo blij dat ik eindelijk de stap heb genomen! Mensen die twijfelen: gewoon doen!