Ooglasertrefpunt stopt per 31 december 2022. Ooglasertrefpunt is na mijn eigen mislukte Lasik behandeling in 2001 ontstaan uit een ideologische gedachte om andere consumenten een betrouwbaar platform te geven waar ze eerlijke informatie kunnen vinden over ooglaseren. Na 18 jaren komt er binnenkort een einde aan mijn levenswerk. Ik wil graag alle patiënten ontzettend bedanken voor het insturen van duizenden verhalen, reviews en berichten en alle klanten voor de goede samenwerking en uw jarenlange vertrouwen in mij en Ooglasertrefpunt.
Vriendelijke groet, Ronald Genders

Tot de dag vandaag, spijt als haar op mijn hoofd

Door Ton Oliemans op 5 mei 2014

Nu anderhalf jaar later heb ik nog steeds erg veel last van pijnlijke ogen die ik vaak nauwelijks kan open houden. Volgens de kliniek zijn het droge ogen, ondanks dat ik regelmatig nog steeds druppel en ooggel gebruik.

Het is hopeloos, erg veel spijt van de behandeling. Moet zeggen de begeleiding rondom de behandeling was voortreffelijk, maar na 1 jaar werd mij gezegd dat zij niets meer voor mij konden doen en dat ik ws voor de behandeling ook droge ogen had. Dit had ik ook verteld.

Uiteindelijk elders bij een cornea oogarts gekomen waar blijkt dat de flapjes die gemaakt zijn erg rafelig zijn, waar ik dus zoveel last van heb, hopelijk kan dit nog verholpen worden. Juli heb ik een volgende afspraak hiervoor elders.

Tot de dag vandaag,spijt als haar op mijn hoofd, dagelijks voel ik duidelijk dat ik ogen heb, zeer vervelend en het beperkt mij in veel.