Ooglasertrefpunt stopt per 31 december 2022. Ooglasertrefpunt is na mijn eigen mislukte Lasik behandeling in 2001 ontstaan uit een ideologische gedachte om andere consumenten een betrouwbaar platform te geven waar ze eerlijke informatie kunnen vinden over ooglaseren. Na 18 jaren komt er binnenkort een einde aan mijn levenswerk. Ik wil graag alle patiënten ontzettend bedanken voor het insturen van duizenden verhalen, reviews en berichten en alle klanten voor de goede samenwerking en uw jarenlange vertrouwen in mij en Ooglasertrefpunt.
Vriendelijke groet, Ronald Genders

Twijfel niet, gewoon doen!

Door P.J. Beutick op 4 mei 2008

Ook ik heb na lang wikken en wegen mijn ogen laten laseren. Via, via kwam ik in contact met Coby en Richard Kievitsbosch. Mensen die zich met hart en ziel inzetten voor de kliniek en jou een warm gevoel van welkom geven. Eerlijk, klantvriendelijk, professioneel en servicegericht.

Goede voorlichting voor, tijdens en na de behandeling. En een uitgebreid oogonderzoek waarna door de oogarts wordt bepaald of je ogen geschikt zijn om te laseren of niet.

De pijnloze ingreep werd gedaan door oogartsen die jarenlange ervaring hebben en werken met de beste en nieuwste apparatuur.

Op het moment van de behandeling werd ik erg nerveus. Het medisch team stelde mij gerust en nam de tijd.

Na de behandeling verliep de pijn zoals dhr Kievitsbosch mij had voorspeld. Opvallend was dat ik van mijn linkeroog nauwelijks last had. De volgende dag tijdens de nacontrole had ik met beide ogen 100% zicht.

Ik raad het een ieder aan. Okee, het kost wat maar dan krijg je ook wat. Reken eens uit wat al die brillen en/of contactlenzen je hebben gekost. Belasting technisch is het heel aantrekkelijk om het dit jaar nog te laten doen. De kosten voor het ooglaseren vallen dit jaar nog onder het kopje buitengewone lasten. Twijfel niet, gewoon doen!!