Ooglasertrefpunt stopt per 31 december 2022. Ooglasertrefpunt is na mijn eigen mislukte Lasik behandeling in 2001 ontstaan uit een ideologische gedachte om andere consumenten een betrouwbaar platform te geven waar ze eerlijke informatie kunnen vinden over ooglaseren. Na 18 jaren komt er binnenkort een einde aan mijn levenswerk. Ik wil graag alle patiënten ontzettend bedanken voor het insturen van duizenden verhalen, reviews en berichten en alle klanten voor de goede samenwerking en uw jarenlange vertrouwen in mij en Ooglasertrefpunt.
Vriendelijke groet, Ronald Genders

Twijfels over ooglaseren? Gewoon doen!

Door Ronald Palm op 16 november 2012

Hallo bril- of contactlenzendragers,

Een aantal maanden geleden heb ik mijn ogen laten laseren bij Vision Ooglaseren en ik ben zeer tevreden over het resultaat en wil dit graag met iedereen delen.

Via een kennis van mij hoorde ik over Vision Ooglaseren en na wat research op internet heb ik besloten een afspraak te maken voor een vooronderzoek. Omdat ik lenzen had kon ik de afspraak voor het vooronderzoek 2,5 week later plannen.

Op de dag van het vooronderzoek nemen de mensen de tijd om de metingen te doen en om mijn vragen te beantwoorden. Tijdens een gesprek met een medewerker heb ik gelijk de behandeling ingepland die kon 1 week na het vooronderzoek. Hetgeen ik heel fijn vond omdat ik zo snel kon doorpakken.

Die week was voorbij voordat ik er erg in had en daar zat ik in de behandelkamer. Voor de behandeling had ik nog een gesprek met de oogarts en uitleg over de medicatie. Toen ging de behandeling van start en die was binnen een aantal minuten voorbij.

Vooraf had de medewerker van Vision Ooglaseren duidelijk gemaakt dat behandeling ong. 20 minuten ging duren, maar het feitelijke laseren binnen een aantal seconden gedaan was. En inderdaad het is voorbij voordat je er erg in hebt.

Het was geweldig om direct na de ooglaserbehandeling alweer te kunnen zien. De eerste uren erna had ik last van een vervelend gevoel in mijn ogen maar zeker geen pijn. Dit gevoel trok binnen een aantal uren weg.

Ik ben laatst op nacontrole geweest geweest en het eindresultaat is dat ik bovengemiddeld kan zien.

Ik hoop dat ik u heb kunnen overtuigen om uw ogen te laseren, het is echt een geweldige ervaring.

Gegroet,

Ronald