Ooglasertrefpunt stopt per 31 december 2022. Ooglasertrefpunt is na mijn eigen mislukte Lasik behandeling in 2001 ontstaan uit een ideologische gedachte om andere consumenten een betrouwbaar platform te geven waar ze eerlijke informatie kunnen vinden over ooglaseren. Na 18 jaren komt er binnenkort een einde aan mijn levenswerk. Ik wil graag alle patiënten ontzettend bedanken voor het insturen van duizenden verhalen, reviews en berichten en alle klanten voor de goede samenwerking en uw jarenlange vertrouwen in mij en Ooglasertrefpunt.
Vriendelijke groet, Ronald Genders

Uitstekende behandeling bij Eye Center Europe

Door Willem Beelen op 15 augustus 2007

Woensdag 8 augustus 2007 heb ik in de kliniek van Eye Center Europe, in het WTC te Schiphol, een ooglaserbehandeling ondergaan. Naast een uitstekend vooronderzoek en dito behandeling en nazorg was de sfeer "rustig" makend en tegelijkertijd professioneel.

Het resultaat mag er zijn, want mijn oorspronkelijk waarden (-6,00 + cyl: -0,50 en -7,25 + cyl: -1.25) zijn teruggebracht naar 0 en 0, ofwel 100% resultaat.


Ik kon het niet laten om de consumentenbond aan te spreken op hun slechte en vooral onvolledige ooglasertekst van augustus 2007, zie hierna mijn email aan hen.

Met vriendelijke groet,

Willem Beelen

Uw test over ooglaserklinieken, onlangs (Consumentengids augustus 2007) was zeer eenzijdig en had daardoor weinig tot geen toegevoegde waarde voor mensen die zich op dit vlak orienteren. Een correcte test zou zijn geweest dat u de soort, het aantal (gedane) behandelingen en de resultaten daarvan had onderzocht. Hierdoor raakte Eye Center Europe onderaan aan uw testlijst, terwijl deze kliniek zeer hoog scoort vwb behandelingen en resultaten.Een slechte zaak en te eenzijdig belicht en door u beoordeelt. Mvg. Willem Beelen, een zeer tevreden Eye Center Europe klant.