Ooglasertrefpunt stopt per 31 december 2022. Ooglasertrefpunt is na mijn eigen mislukte Lasik behandeling in 2001 ontstaan uit een ideologische gedachte om andere consumenten een betrouwbaar platform te geven waar ze eerlijke informatie kunnen vinden over ooglaseren. Na 18 jaren komt er binnenkort een einde aan mijn levenswerk. Ik wil graag alle patiënten ontzettend bedanken voor het insturen van duizenden verhalen, reviews en berichten en alle klanten voor de goede samenwerking en uw jarenlange vertrouwen in mij en Ooglasertrefpunt.
Vriendelijke groet, Ronald Genders

Vakmensen bij Inter-Vision

Door Willebrord de Winter op 30 juni 2008

Na de nodige aarzeling besloot ik beide ogen te laten laseren en wel door Inter-Vision.

Het moest wel door vakmensen gebeuren, want als kunstschilder betekenen mijn ogen de zingeving van mijn bestaan. Ik was dus op mijn hoede. Maar vanaf het allereerste contact tot de laatste controle bleek Inter-Vision - in de persoon van Johan Bergen -, een perfecte keuze te zijn geweest. Had ik dit maar 30 jaar eerder gedaan, dan was me veel ongemak (en geld) gespaard gebleven.

De vooronderzoeken stelden mij direct al gerust. Zorgvuldigheid en vakmanschap werden vanaf dat moment de trefwoorden voor het gehele traject.

Ook de behandeling in Istanbul met een aantal lotgenoten bleek een geslaagde formule: met zorg gepamperd, steun aan elkaar en veel gezelligheid. En dát voor iemand die het liefst alleen leeft!

Het heerlijke gevoel na de geslaagde laserbehandeling en het feit dat je direct scherp kon kijken, wens ik alle brillendragers toe. Inter-Vision met de zorg van Johan Bergen kan ik iedereen met laserplannen oprecht aanbevelen.