Ooglasertrefpunt stopt per 31 december 2022. Ooglasertrefpunt is na mijn eigen mislukte Lasik behandeling in 2001 ontstaan uit een ideologische gedachte om andere consumenten een betrouwbaar platform te geven waar ze eerlijke informatie kunnen vinden over ooglaseren. Na 18 jaren komt er binnenkort een einde aan mijn levenswerk. Ik wil graag alle patiënten ontzettend bedanken voor het insturen van duizenden verhalen, reviews en berichten en alle klanten voor de goede samenwerking en uw jarenlange vertrouwen in mij en Ooglasertrefpunt.
Vriendelijke groet, Ronald Genders

Van -9 en stoned naar 0 !!

Door Ingrid Rijk op 30 december 2007

Na goed nadenken heb ik dan toch de stap gezet om mijn ogen te laten laseren. Ik ben naar Eye-Q-Vision in Amstelveen geweest. Vanwege mijn hoge sterkte was de kans op regressie groter, dus werd het me niet aangemoedigd. Maar de ergering aan mijn lenzen was zó groot (ik werd steeds voor stoned aangezien met mijn rode ogen) dat ik toch besloot het te proberen.

Ik ben vorige maand met 1 oog begonnen om te kijken of het zou lukken. En ja!! Na 2 weken zag ik nog een klein beetje onscherp, maar dat is inmiddels helemaal bijgetrokken. Dus van -9 naar 0 ! Wauw, ik ben eindelijk niet meer zo visueel gehandicapt als ik uit bed stap zonder lenzen.

Ik hoop dat het met mijn 2e oog net zo goed lukt, ik heb er goed vertrouwen in!