Ooglasertrefpunt stopt per 31 december 2022. Ooglasertrefpunt is na mijn eigen mislukte Lasik behandeling in 2001 ontstaan uit een ideologische gedachte om andere consumenten een betrouwbaar platform te geven waar ze eerlijke informatie kunnen vinden over ooglaseren. Na 18 jaren komt er binnenkort een einde aan mijn levenswerk. Ik wil graag alle patiënten ontzettend bedanken voor het insturen van duizenden verhalen, reviews en berichten en alle klanten voor de goede samenwerking en uw jarenlange vertrouwen in mij en Ooglasertrefpunt.
Vriendelijke groet, Ronald Genders

Van min 8 naar helemaal geen bril of lenzen

Door Julia Fuentes Martin op 17 februari 2013
Hoi,

Hier mijn ervaring over de ooglaserbehandeling bij International Vision Centers.

Na een intakegesprek werd duidelijk dat mijn ogen geschikt waren voor een laserbehandeling, namelijk de femtolasik behandeling.

Daarna een onderzoek met pupilverwijdende druppels gehad en dit ging ook allemaal goed, alleen was het zicht daarna niet echt prettig maar dat trok geleidelijk aan weg.

4 juli 2012 was het zover ik zou gelaserd worden ik was heel erg zenuwachtig en bang, maar ze hebben me van het begin tot het eind heel goed, geduldig en vriendelijk behandeld en begeleid, ook de oogarts Dokter Otto Wolter is ook echt een hele vriendelijke en lieve man die precies verteld wat ie ging doen en hoelang het duurde, daardoor werden de zenuwen wel wat minder en de assistent houd je hand vast en praat met je echt heel fijn vond ik dat !

Uiteindelijk was het zo gepiept en het viel mij echt 100% mee, ik zou het zo weer doen, dus niet twijfelen gewoon doen.

Alleen als de verdoving uitgewerkt is heb je echt een branderig gevoel en veel last van tranen, die word per uur minder en na 4 uur is het weer gewoon zoals het was.

De volgende dag moest ik terug voor nacontrole en toen bleek ik een allergische reactie te hebben, nu schijnt dat niet zo vaak voor te komen maar met een extra druppel erbij was het binnen een paar dagen weer een stuk beter en de week daarna moest ik weer terug en mocht alles afgebouwd worden behalve de kunsttranen die moet je normaal gesproken ook langer gebruiken na de behandeling.

Al met al een geslaagde behandeling en nu een half jaar na de behandeling is mijn zicht helemaal super ! Van min 8 naar helemaal geen bril of lenzen, ik ben er echt heel erg blij mee.......

Bedankt International Vision Centers !