Ooglasertrefpunt stopt per 31 december 2022. Ooglasertrefpunt is na mijn eigen mislukte Lasik behandeling in 2001 ontstaan uit een ideologische gedachte om andere consumenten een betrouwbaar platform te geven waar ze eerlijke informatie kunnen vinden over ooglaseren. Na 18 jaren komt er binnenkort een einde aan mijn levenswerk. Ik wil graag alle patiënten ontzettend bedanken voor het insturen van duizenden verhalen, reviews en berichten en alle klanten voor de goede samenwerking en uw jarenlange vertrouwen in mij en Ooglasertrefpunt.
Vriendelijke groet, Ronald Genders

Vanaf het eerste moment hadden we er een goed gevoel over

Door Myrna Balemans op 18 januari 2009

Bericht: Samen met mijn zus, hadden we eindelijk de knoop doorgehakt om onze ogen te laten laseren.
Na wat op deze site te hebben gekeken en wat brochures te hebben aangevraagd, hebben we een keus gemaakt. Het werd international vision centers, omdat deze de femto-lasik methode hadden, die ons het meest aansprak. Daarnaast konden alle vooronderzoeken en nacontroles in Nijmegen plaatsvinden en alleen de behandeling zelf in Amsterdam.
Vanaf het eerste moment van contact leggen met de kliniek, hadden we er een goed gevoel over. Erg klantvriendelijk en ook tijdens het vooronderzoek, nam Richard echt de tijd om al onze vragen te beantwoorden.
Tijdens de behandeling was Richard en de turkse oogarts (die we al eerder hadden gezien) ook aanwezig. Dit is prettig, om op zo"n dag toch bekende mensen te zien.
De behandeling zelf was ook goed verzorgd en er waren erg veel verpleegkundige waar je met je verhalen en vragen terecht kon.
De dag na de behandeling leek het alsof ik gewoon mijn lenzen inhad. Ik zag het zo goed, ik kon het bijna niet geloven.
Nu wordt ik nog steeds regelmatig wakker, met het idee, heb ik mijn lenzen nou ingehad? O nee, ik zie het gewoon zo goed! Echt heerlijk en zeer de moeite waard!!
Ook de nacontroles verlopen goed. Doordat ik in de file had gestaan, was ik een uur te laat voor mijn afspraak. Gezien het voor mij 5 kwartier rijden is naar nijmegen, zag ik het niet zitten om weer terug naar huis te gaan. Dit was ook niet nodig, omdat ik "s avonds (2 uur later) nog terecht kon. Dit kan echt niet bij ieder bedrijf. Maar bij international vision centers dus wel!
Voor iedereen die twijfelt, het is echt de moeite waard. Wanneer je een vooronderzoek plant, en je bent geschikt. Dan ben je overtuigd om het te doen, door de klantvriendelijkheid van international vision centers!!