Ooglasertrefpunt stopt per 31 december 2022. Ooglasertrefpunt is na mijn eigen mislukte Lasik behandeling in 2001 ontstaan uit een ideologische gedachte om andere consumenten een betrouwbaar platform te geven waar ze eerlijke informatie kunnen vinden over ooglaseren. Na 18 jaren komt er binnenkort een einde aan mijn levenswerk. Ik wil graag alle patiënten ontzettend bedanken voor het insturen van duizenden verhalen, reviews en berichten en alle klanten voor de goede samenwerking en uw jarenlange vertrouwen in mij en Ooglasertrefpunt.
Vriendelijke groet, Ronald Genders

VisionClinics.......super !

Door Inge Meijer - Ritchi op 5 december 2009

2 Nov. was het zover "s ochtends reden we naar Utrecht toe, en ik was me bewust van het feit dat ik op de terugweg geen bril meer op zou hebben. Heel wat na ca. 25 jaar, voor mij echt een heel bewuste keuze. Ik wilde er gewoon vanaf, niks meer op mijn neus, geen beslagen glazen, gewoon weg er mee !

De Intralase Femtolasik behandeling was voor mij de beste optie. Al met al toch een hele spannende/enerverende ervaring. Alles high tech, lichtjes, laser, het is net of je even in een space-ship hebt gelegen....op en neer naar Mars.

Dr.Luger loodst je er doorheen, en je focust je op zijn stem.

Direkt na de behandeling voel je zand en branderig gevoel in je ogen. Precies zoals beschreven na een uur of 4 trekt dat weg........en echt je kunt dan scherp zien zonder bril !! In het begin denk je dan........als het maar niet weggaat. Je kunt haast niet geloven dat je het echt gedaan hebt, en dat je dus gewoon echt geen bril meer op je neus hebt !!

Nu na een maand begint het te wennen, ook tussen je oren moet je wennen aan het feit dat je geen bril meer op hebt.

Over Vision Clinics alleen maar lof, het is niet de goedkoopste keuze maar in mijn ogen het zeer zeker waard. Het noodnummer dat je meekrijgt kun je 24 uur p.d. bellen, dat geeft gewoon een fijn gevoel, ook het feit dat je steeds bij dezelfde arts komt (die je heeft geholpen) geeft veel vertrouwen.

Als je er "klaar voor bent" moet je het gewoon doen..........kies een goede kliniek en investeer in jezelf !