Ooglasertrefpunt stopt per 31 december 2022. Ooglasertrefpunt is na mijn eigen mislukte Lasik behandeling in 2001 ontstaan uit een ideologische gedachte om andere consumenten een betrouwbaar platform te geven waar ze eerlijke informatie kunnen vinden over ooglaseren. Na 18 jaren komt er binnenkort een einde aan mijn levenswerk. Ik wil graag alle patiënten ontzettend bedanken voor het insturen van duizenden verhalen, reviews en berichten en alle klanten voor de goede samenwerking en uw jarenlange vertrouwen in mij en Ooglasertrefpunt.
Vriendelijke groet, Ronald Genders

Voor diegene die twijfelen of ze het aandurven

Door Lennie van Gemen op 5 november 2012
Hallo Allemaal

Voor diegene die twijfelen of ze het aandurven zeg ik alleen maar.. doen!

Ik ben afgelopen oktober gelaserd bij International vision centers in amsterdam (vooronderzoek en naonderzoek in nijmegen) en ben uiterst tevreden met het resultaat.
Richard legt alles goed uit en als je vragen hebt kun je altijd mailen of bellen.
Coby is mijn steun geweest tijdens de behandeling, ze begeleid je erdoor heen, houd je hand vast als je onder het apparaat ligt en legt uit wat ze gaan doen.

De dag van behandeling was ik behoorlijk gespannen, ik kreeg hier een pilletje voor zodat ik rustiger werd, in een groepje van 5 mensen word je naar achter gebracht waar alles uitgelegd word, je een "jasje", muts, en plastic voor over je schoenen (steriel) en krijg je verdovingsdruppels in je ogen.
Het personeel is erg vriendelijk en begeleiden je goed hierbij.
Hierna word je 1 voor 1 geroepen.
Als 1ste word er een soort zuignapje op je oog gezet en voel je een vervelend druk (dit vond ik zelf het vervelendste gevoel) hierna word je begeleid en mag je even wachten in een zitje.
Tussendoor druppelen ze je ogen omdat de verdoving niet zolang werkt.

Na ongeveer 10 minuten werd ik naar de volgende kamer gebracht waar het laseren gebeurd, je voelt hier niks en vond het niet zo eng als ik had verwacht.
Je ziet wel dat hij in je oog zit, maar omdat je ogen zo tranen en je regelmatig iets in je ogen krijgt merk je hier niet zoveel van.

Hierna mocht ik met mijn man mee, we reden naar het hotel (ivm de afstand) ingecheckt, onderweg begonnen mijn ogen te irriteren en tranen waardoor je ze niet open kunt houden dus kun je ze beter dicht houden.
In de hotelkamer ben ik gelijk in bed gekropen en al vrij snel in slaap gevallen.
5 uur later werd ik wakker en deed mijn ogen open, erg vreemd om weer normaal te zien.
Schrik niet van je rode "horror" ogen, dit is normaal en binnen een week was dit weggetrokken.
Het zicht was nog wel wazig ivm de druppels en vochtigheid van je ogen.
De volgende ochtend zag ik helemaal scherp, je hele lichaam moet hieraan wennen waardoor je hoofdpijn kunt hebben zoals ik.
Na de controle hebben we de hele dag gewinkeld met tussendoor even de ogen druppelen, dit ging ontzettend goed.

Het is zo fijn om in de avond en ochtend geen lenzen meer in of uit te doen, zelf schrok ik s"nachts soms wakker omdat ik dacht dat ik mijn lenzen nog in had omdat ik de cijfers van de wekker goed zag.(dit zit in je automatische systeem)

Vanmorgen heb ik de nacontrole gehad en zie zelfs bovengemiddeld, de sterkte zit weer op 0, kortom ik ben erg gelukkig hiermee!!

Groetjes Lennie