Voor iedereen die nog een restje twijfel overheeft

Door Ingrid Verhoeff op 31 mei 2010

15-4 2010 behandeld middels de Lasik Intralase methode met Wavefront bij Optical Express in Amsterdam met een SUPER resultaat!

Heb alleen op de behandeldag een paar uur onzettende pijn aan mijn ogen gehad, en met een jas over mijn hoofd naar huis moeten rijden omdat ik geen licht kon verdragen.

Thuis meteen mn bed ingedoken, en een paar uur mijn ogen dicht gehad. Tot mijn verbazing was dit bij de eerste druppel sessie al een heel stuk beter, en kon ik zonder veel problemen alweer tv kijken, en de dag erop bijna helemaal nergens last meer van.

Nu ruim een maand na behandeling, heb ik een beter zicht dan alle jaren van bril en contactlens gebruik. Wat een heerlijkheid om nooit meer te hoeven klooien met je lenzen "s ochtends!

Voor iedereen die nog een restje twijfel overheeft; DOEN....!! Heb zelf jarenlang getwijfeld, en wilde nu dat ik het al veel eerder had gedaan.

Was 2500 euro kwijt in totaal (-2 / -2,25).

Mail me gerust als je vragen / opmerkingen hebt, en ook als je een leuke korting wilt mocht je tot behandeling over willen gaan!  ( ingridverhoeff at hotmail.com )