Ooglasertrefpunt stopt per 31 december 2022. Ooglasertrefpunt is na mijn eigen mislukte Lasik behandeling in 2001 ontstaan uit een ideologische gedachte om andere consumenten een betrouwbaar platform te geven waar ze eerlijke informatie kunnen vinden over ooglaseren. Na 18 jaren komt er binnenkort een einde aan mijn levenswerk. Ik wil graag alle patiënten ontzettend bedanken voor het insturen van duizenden verhalen, reviews en berichten en alle klanten voor de goede samenwerking en uw jarenlange vertrouwen in mij en Ooglasertrefpunt.
Vriendelijke groet, Ronald Genders

Voor mij is er weer een heldere wereld open gegaan

Door Ron Jansen op 18 november 2011

Ik heb 2 jaar geleden mijn ogen laten laseren bij International Vision Centers.

Nu twee jaar verder bleek mijn linkeroog toch niet zo scherp te zijn als ik verwacht had. Ik had ook moeite daardoor met het kijken naar de tv enz.

Het rechteroog is prima maar doordat mijn linkeroog "s avonds steeds moest compenseren raakte dat zeer vermoeid. Daarom heb ik 4 weken geleden weer contact gezocht met de kliniek, waarop zij mij meteen uitnodigden om een controle te laten plaatsvinden.

Bij de controle bleek dat inderdaad mijn linkeroog niet echt 100 procent was. Na nog een controle is besloten om mijn linkeroog opnieuw te laseren.

Dit is inmiddels gebeurd en ik ben blij dat het laseren prima is gelukt.

Ik zie nu echt voor beide ogen weer 100 procent.

Ik vind de begeleiding en de manier waarop ik ben behandeld dan ook zeer netjes.

En als u denkt dat ik dat opnieuw heb moeten betalen, dan kan ik u vertellen dat dit geheel kosteloos is na behandeld.

Voor mij is er weer een heldere wereld open gegaan.

Nogmaals bedankt voor de goede service en behandeling.