Ooglasertrefpunt stopt per 31 december 2022. Ooglasertrefpunt is na mijn eigen mislukte Lasik behandeling in 2001 ontstaan uit een ideologische gedachte om andere consumenten een betrouwbaar platform te geven waar ze eerlijke informatie kunnen vinden over ooglaseren. Na 18 jaren komt er binnenkort een einde aan mijn levenswerk. Ik wil graag alle patiënten ontzettend bedanken voor het insturen van duizenden verhalen, reviews en berichten en alle klanten voor de goede samenwerking en uw jarenlange vertrouwen in mij en Ooglasertrefpunt.
Vriendelijke groet, Ronald Genders

Voor mij was het resultaat de dag zelf al fantastisch

Door Annelies Mottie op 21 september 2014
Op 10 juli was het zo ver. Het klinkt misschien raar maar zo’n ingreep verandert je leven toch wel. Ik droeg al jaren lenzen en zo lang ik die kon dragen van ’s morgens vroeg tot ’s avonds laat had ik geen behoefte aan een behandeling aan mijn ogen. Dit veranderde echter toen ik mijn lenzen steeds vaker moest uitlaten of slechts voor enkele uren op een dag kon (ver)dragen. Een bril was echt niets voor mij. Toch vond ik een behandeling een grote stap. Vooral voor het ‘snijden’ was ik bang.

Hoe ben ik dan van gedachte veranderd? Een goede vriendin vertelde over haar succeservaring in de medifocus clinic en zo ging de bal aan het rollen. Kort nadien maakte ik een afspraak voor een vooronderzoek. Mijn man ging mee en beiden waren we tevreden over de uitgebreide screening en de uitleg die we kregen.

Toen kon het voor mij niet snel genoeg meer gaan. De dag van de ingreep was ik behoorlijk nerveus maar dr. VCB straalt zo een rust en vertrouwen uit dat ik vanzelf kalmeerde. Een klein pilletje deed ook zijn werk. Zoals op voorhand gezegd was de ingreep pijnloos. Het is natuurlijk wel wat akelig wanneer je weet dat men aan je oog aan het werken is maar de ingreep is voorbij voor je ’t weet.

Voor mij was het resultaat de dag zelf al fantastisch. Ik had wat geluk dat het een grijze, sombere dag was dus van lichtgevoeligheid had ik totaal geen last. Ik heb mijn zonnebril geen moment nodig gehad. De dag zelf was mijn zicht al zo goed als met mijn lenzen! Ik kan het nu soms nog nauwelijks geloven. De dag van de ingreep keek ik ‘s avonds al vanuit de zetel naar een film met ondertitels. Geweldig!

De dag daarop kreeg ik telefoon van dr. VCB om te vragen hoe het met mij ging en de dag daarna was er al een eerste controle. Ook van andere mogelijke nawerkingen heb ik totaal geen last ondervonden, ik ben wel heel consequent blijven druppelen.