Ooglasertrefpunt stopt per 31 december 2022. Ooglasertrefpunt is na mijn eigen mislukte Lasik behandeling in 2001 ontstaan uit een ideologische gedachte om andere consumenten een betrouwbaar platform te geven waar ze eerlijke informatie kunnen vinden over ooglaseren. Na 18 jaren komt er binnenkort een einde aan mijn levenswerk. Ik wil graag alle patiënten ontzettend bedanken voor het insturen van duizenden verhalen, reviews en berichten en alle klanten voor de goede samenwerking en uw jarenlange vertrouwen in mij en Ooglasertrefpunt.
Vriendelijke groet, Ronald Genders

Voortreffelijke service van International Vision Centers

Door Frea Janssens op 20 maart 2008

Ik heb in 2005 bij ECE ( Tegenwoordig Nieuwe NAAM IVC International Vision Centers ) mijn ogen door dr. Bozkurt Sener in Schiphol laten laseren (Lasek), waar ik toendertijd super blij mee was, geweldig goed geholpen ben!

Nu twee jaar later, is mijn rechter oog sterk verminderd en daarom heb ik een afspraak gemaakt voor controle, bij Richard Kievitsbosch van IVC Nijmegen.

Na onderzoek bleek een correctie mogelijk.
Jippie!!! de afspraak voor correctie is gemaakt en valt onder garantie.
Wat een voortreffelijke service van IVC.
IVC neemt alle service van ECE gewoon mee, helemaal PERFECT!!!!

Afgelopen vrijdag op 7 maart 2008 werd ik in de kliniek in Den Haag verwacht, daar is mijn rechter oog pijnloos gelaserd door dr. Bozkurt Sener.
Ik vond het best heel spannend. Het was erg druk, er waren veel mensen die ook gelaserd werden, gelukkig is alles goed gegaan.
Dit keer helemaal geen last van tranende ogen, helemaal geweldig, ik ben super blij!!!

Volgende dag 8 maart de eerst volgende controle in de kliniek in Den Haag, kwam daar ook die mensen van gisteren weer tegen, iedereen was super blij, geen bril mee op geweldig!!!

Wat ook zo leuk was, dat druk was. Zoveel mensen die ook gelaserd zouden worden en die zie je dan de volgende dag ook weer. Wauwwww... helemaal happy en ook zonder bril... sommige zagen er ook gewoon knapper uit haha dat was echt lachen, gaaf hoor!!!

Met beide ogen zie ik nu gelukkig weer helemaal 100% dit is werkelijk SUPER!!!
De kliniek IVC is nog net als toen in 2005, alleen in Den HAAG en ook het personeel was erg aardig,
heel leuk al die bekenden weer te zien!!!
Zij stellen je zo op je gemak, daar zijn zij echt geweldig in.

19 april heb ik weer een controle bij Richard Kievitsbosch van IVC Nijmegen, in Nijmegen.
Wat een goede services en wat een vriendelijke mensen zijn het toch!
IVC IN 1 WOORD GEWELDIG!!!!!!

Groetjes van een super blij mens, Frea