Ooglasertrefpunt stopt per 31 december 2022. Ooglasertrefpunt is na mijn eigen mislukte Lasik behandeling in 2001 ontstaan uit een ideologische gedachte om andere consumenten een betrouwbaar platform te geven waar ze eerlijke informatie kunnen vinden over ooglaseren. Na 18 jaren komt er binnenkort een einde aan mijn levenswerk. Ik wil graag alle patiënten ontzettend bedanken voor het insturen van duizenden verhalen, reviews en berichten en alle klanten voor de goede samenwerking en uw jarenlange vertrouwen in mij en Ooglasertrefpunt.
Vriendelijke groet, Ronald Genders

Vreselijke spijt dat ik mijn ogen heb laten laseren

Door D. op 29 mei 2008

Ik heb ook vreselijke spijt dat ik mijn ogen heb laten laseren. Ik ben twee keer behandeld bij Visionclinics en ik kan geen diepte meer zien. Ik kan niet door een raam heen kijken. Schaduwbeelden zijn vaag. Ik zie ook dubbel en ik kan op 5 meter afstand niet aan mijn kind zien of hij lacht. Ik zie totaal geen gelaatsuitdrukking en ik heb wel 40 van deze problemen.

Al deze klachten hebben ze niet erbij verteld. Ik heb redelijk kleine restwaardes over maar met de bijkomende klachten zie ik het helemaal waardeloos.

Dat de meeste mensen tevreden zijn begrijp ik wel maar realiseer je goed dat het ook een gelukskwestie is en als je pech heb dan zit je zwaar in de shit. Ik kan geen baan bij de politie nemen, brandweer niet, elektricien, beveiliging enz.

Ik heb zwaar spijt dat ik het heb laten doen en kan je nagaan dit is was één van de betere klinieken. Als je gaat voor een vooronderzoek dan zeggen ze meestal je kan een restwaarde overhouden van plus 1 of min 1. Oh denk je dan ik heb nu min 5 of meer mischien maar de kwaliteit van het zien word ook aangetast dus uit de meting komt misschien een kleine restwaarde maar je ziet het gewoon klote!

Ik weet zeker dat als iemand zegt ik ben gelaserd en ik zie het top maar je gaat het echt goed nameten zit hij niet op nul en een cilindertje hier of daar en nog een halootje en nog een plusje Kortom gewoon niet goed!

Dus mijn mening: doe het niet wacht nog 10 jaar dan zal het risico op bijwerkingen een stuk kleiner zijn en met bril of lenzen zie je het altijd het beste!

Nu ben ik zwaar genaaid omdat bij mij er waarschijnlijk niks meer aan te doen is!  En het heeft effect op je werk, met je vrouw, op je kinderen omdat je er continu mee geconfronteerd word. Behalve als ik slaap dan zijn mijn ogen dicht. Alleen dan ben ik ontspannen maar voor de rest is het heel intensief leven met van die f****g gelaserde klote ogen.