Ooglasertrefpunt stopt per 31 december 2022. Ooglasertrefpunt is na mijn eigen mislukte Lasik behandeling in 2001 ontstaan uit een ideologische gedachte om andere consumenten een betrouwbaar platform te geven waar ze eerlijke informatie kunnen vinden over ooglaseren. Na 18 jaren komt er binnenkort een einde aan mijn levenswerk. Ik wil graag alle patiënten ontzettend bedanken voor het insturen van duizenden verhalen, reviews en berichten en alle klanten voor de goede samenwerking en uw jarenlange vertrouwen in mij en Ooglasertrefpunt.
Vriendelijke groet, Ronald Genders

Vrijdag 4 februari was het zo ver

Door T. S. op 12 februari 2011

Vrijdag 4 februari was het zo ver. Mijn LASIK Wavefront ooglaserbehandeling bij OPTICAL EXPRESS. Ik ben nog nooit zo zenuwachtig geweest!!

Had vantevoren filmpjes op youtube gekeken en dat zag er niet al te fraai uit vond ik. We waren om 14.45 in Eindhoven en ik werd denk ik rond 16.30 geholpen. Viel dus opzich wel mee als je zo de verhalen over lange wachttijden lees. Maar het was uiteraard niet bevordelijk voor mn zenuwen...!!

De behandeling zelf ging ongeveer zoals ik verwacht had. Omdat ik nogal veel informatie erover had gelezen op internet was ik goed voorbereid. Eerst druppelen en oogklemmen erop, wat overigens totaal niet eng of vervelend is. Door de verdoving lijkt het alsof je gewoon kan knipperen! Echt super grappig! Toen werd er een soort zuignap op mn oog gezet en ging er een soort kaasschaaf overheen voor het flapje. Die zuignap vond ik het vervelendst. Bij mijn rechteroog viel het mee alleen links werd nogal veel kracht gezet voor mn gevoel. Heb er nu ook een mooie bloeduitstorting... Beetje scary, maar geen last van ofzo, trekt vanzelf weg.

Het laseren zelf stelt niets voor. Je ziet een wazig rood lampje waar je naar moet blijven kijken, een hoop geratel en uiteindelijk nog stank van het apparaat en dan is het klaar! Even bijgekomen in een kamertje en toen naar huis. Het personeel kletste trouwens erg veel onderling tijdens de operatie wat ik best naar vond. Ik was veel te bang dat het de arts zou afleiden!

In de auto erge traanogen gehad. Kon ze nog geen halve seconde openhouden! Duurde ongeveer 3 uur, maar na het druppelen was het zo goed als over.

Twee uurtjes geslapen en verder gewoon beneden op de bank gezeten. Volgende ochtend nergens last meer van en lekker zelf met de auto naar mijn controle afspraak in Den Haag gegaan! Alles was goed.

Moet morgen nog een keer, dus ben benieuwd! Al met al valt het mee hoor. Als je twijfelt, gewoon DOEN!! Scheelt een hoop lenzen/brillen gezeik en de kosten haal je er uiteindelijk toch wel uit!!