Ooglasertrefpunt stopt per 31 december 2022. Ooglasertrefpunt is na mijn eigen mislukte Lasik behandeling in 2001 ontstaan uit een ideologische gedachte om andere consumenten een betrouwbaar platform te geven waar ze eerlijke informatie kunnen vinden over ooglaseren. Na 18 jaren komt er binnenkort een einde aan mijn levenswerk. Ik wil graag alle patiënten ontzettend bedanken voor het insturen van duizenden verhalen, reviews en berichten en alle klanten voor de goede samenwerking en uw jarenlange vertrouwen in mij en Ooglasertrefpunt.
Vriendelijke groet, Ronald Genders

Wakker worden en direct goed zicht hebben

Door Laurens Noorland op 8 februari 2015
Tijdens gratis vooronderzoek bleek dat mijn hoornvlies net dik genoeg was om een behandeling te ondergaan. Er is daarom een extra controle uitgevoerd om te zien of het hoorvlies een egale dikte had.

Na de onderzoeken lang getwijfeld of ik de behandeling wilde ondergaan. Nadelige gevolgen als glinsteringen in het donker of het niet behalen van het gewenste resultaat heeft mij aan het twijfelen gebracht.

De ReLEx smile methode sprak mij erg aan. Hierbij wordt het hoorvlies niet weggehaald of als flap opzij gelegd. Neemt risico weg en geeft minder irritatie. Het enige nadeel was de hogere prijs ten opzichte van andere behandelingen.

Na lang nadenken toch aangemeld voor een behandeling. Voor de behandeling moet er een document getekend worden waar de risico"s in benoemd staan. De risico"s maakten mij opnieuw aan het twijfelen. Heb toen contact opgenomen met de heer Cleynenbreugel om mijn twijfel te bespreken. Alle risico"s worden genoemd, maar de kans van optreden is erg klein.

De behandeling zelf was professioneel en snel. De terugreis had ik er veel irritatie. De volgende dag was dit een stuk minder en had ik alleen nog last van licht. Twee dagen na de behandeling was mijn zicht al beter als voor de behandeling zonder bril of contactlenzen.

Na de behandeling heb ik veel gedruppeld om de ogen vochtig te houden. Het eerste half jaar had ik het idee dat mijn ogen droger waren als voor de behandeling. Nu na bijna een jaar kan ik zeggen dat het niet het geval is.

Wakker worden en direct goed zicht hebben, na bed gaan en geen contact lenzen meer uit hoeven doen. Altijd goed zicht, ideaal!!!