Ooglasertrefpunt stopt per 31 december 2022. Ooglasertrefpunt is na mijn eigen mislukte Lasik behandeling in 2001 ontstaan uit een ideologische gedachte om andere consumenten een betrouwbaar platform te geven waar ze eerlijke informatie kunnen vinden over ooglaseren. Na 18 jaren komt er binnenkort een einde aan mijn levenswerk. Ik wil graag alle patiënten ontzettend bedanken voor het insturen van duizenden verhalen, reviews en berichten en alle klanten voor de goede samenwerking en uw jarenlange vertrouwen in mij en Ooglasertrefpunt.
Vriendelijke groet, Ronald Genders

Wat een verademing

Door Marielle Spijker op 24 mei 2014

Jaren getwijfeld maar uiteindelijk de knoop doorgehakt. Bij diverse clinics geweest maar bij Vision Ooglaseren voelde het het meest vertrouwd, kon ik snel geholpen worden en was de prijs ook nog eens erg goed.

Vooronderzoek werd netjes en snel gedaan en 2 weken later kon ik al geholpen worden. Ik werd goed op mijn gemak gesteld en mocht na de verdovingsdruppels de behandelkamer in. In het eerste oog lukte het plaatsen van de oogspreider niet goed en duurde lang. Ik heb een gevoelig evenwichtsorgaan en was vooral erg misselijk. Uiteindelijk zijn beiden ogen in 10 minuten gelaserd. Hierna een kwartier uitrusten in de rustruimte, controle en kon naar huis. Dit was om 17.00 uur en kon al direct goed zien maar wel met een waas. Veel last van het licht maar paar uur later gaan slapen en de volgende morgen kon ik meteen alles zien. Zelf naar de kliniek gereden en alles zag er goed uit. Gedurende de weken werd mijn zicht die al goed was, steeds beter. Ik ben nu 3 maanden verder en wat een verademing. Inmiddels heb ik een vriendin ook naar deze kliniek gestuurd en is ook al gelaserd.

Lieve mensen, duidelijke behandeling, werd goed verteld wat de voor-, maar ook de mogelijke nadelen zijn.