Wat heerlijk om zonder lenzen scherp te kunnen zien

Door Dennis Bakx op 9 juli 2008
In mei 2007 heb ik mijn ogen laten laseren bij Oog Laser Centrum Drechtsteden (OLCD) in Papendrecht.

Ik had er al een jaar goed over nagedacht en diverse keren forums gelezen op internet. Met een sterkte van -5 per oog wilde ik toch wel heel graag "normaal" zicht hebben.

Goed voorbereid met toch nog wat vragen mijn intake bij OLCD gedaan. Er werd alle tijd genomen om mijn vragen te beantwoorden en de nodige voorlichting te geven.

Na de behandeling de "gebruikelijke" en te verwachten probleempjes gehad (pijn in de ogen, veel rusten op bed, regelmatig druppelen). Dit vergeet je echter snel op het moment dat je na een dag of 3 - 4 weer in huis gaat rond lopen. Het zicht was niet meteen 100% maar dat verwachtte ik ook absoluut niet (was allemaal bekend door de voorlichting).

Blij natuurlijk dat ik na een aantal dagen duidelijk vooruitgang merkte, maar toch ook wel vreemd om te merken dat ik kan zien zonder lenzen of bril.

Nu ruim een jaar en diverse standaard controles later vind ik dit een van de beste beslissingen ooit. Wat heerlijk om zonder lenzen scherp te kunnen zien. Daarnaast ben ik ook erg tevreden met de service van OLCD!