Ooglasertrefpunt stopt per 31 december 2022. Ooglasertrefpunt is na mijn eigen mislukte Lasik behandeling in 2001 ontstaan uit een ideologische gedachte om andere consumenten een betrouwbaar platform te geven waar ze eerlijke informatie kunnen vinden over ooglaseren. Na 18 jaren komt er binnenkort een einde aan mijn levenswerk. Ik wil graag alle patiënten ontzettend bedanken voor het insturen van duizenden verhalen, reviews en berichten en alle klanten voor de goede samenwerking en uw jarenlange vertrouwen in mij en Ooglasertrefpunt.
Vriendelijke groet, Ronald Genders

WAUW, gelijk goed zicht

Door Ard Winkel op 1 januari 2012

Ik heb mijn ogen door International Vision Centers uit Nijmegen laten laseren op 8-11-2011 (femtosecond lasik en PTA wavefront).

Ik had voor de behandeling een afwijking van -2,75 en -3,25.

 De behandeling op zich valt reuze mee en is eigenlijk voorbij voordat je het in de gaten hebt.

Na de behandeling is het even een uurtje of 4 vervelend, maar daarna : WAUW gelijk goed zicht !! Goed zien zonder bril of contactlenzen is wel echt heerlijk en went zeer snel kan ik wel zeggen.

Ongeveer een maand na de behandeling de tweede nacontrole gehad. Richard kwam tot de conclusie dat het niet goed gelukt was maar zelfs uitstekend: 150% zicht met 2 ogen.

Ik ben er zeer blij mee en kan het slechts iedereen aanraden die twijfelt....