Ooglasertrefpunt stopt per 31 december 2022. Ooglasertrefpunt is na mijn eigen mislukte Lasik behandeling in 2001 ontstaan uit een ideologische gedachte om andere consumenten een betrouwbaar platform te geven waar ze eerlijke informatie kunnen vinden over ooglaseren. Na 18 jaren komt er binnenkort een einde aan mijn levenswerk. Ik wil graag alle patiënten ontzettend bedanken voor het insturen van duizenden verhalen, reviews en berichten en alle klanten voor de goede samenwerking en uw jarenlange vertrouwen in mij en Ooglasertrefpunt.
Vriendelijke groet, Ronald Genders

WAUW, wat ben ik blij met het resultaat!!

Door Sylvia Wever op 8 september 2011

Gisteren (7 sept 2011) heb ik een laserbehandeling ondergaan. Dit heb ik laten doen bij Optical Express te Eindhoven. In mijn geval kwam de Lasik behandeling als beste naar voren.

Ik was verschrikkelijk nerveus, echt enorm! Maar het team aldaar heeft er alles aan gedaan om mij gerust te stellen. Met name Karin (mijn dank is groot) heeft me geweldig geholpen!

Dr Erik de Koning was mijn behandelend arts. Het komt er op neer dat ze feitelijk (zodra je naar de behandelingskamer wordt geroepen) 10 minuten met je bezig zijn. Waarvan 8 minuten voorbereiden en 2 minuten met de behandeling. Eerst krijg je uitleg over je medicatie en hoe deze te gebruiken. Enkele minuten daarna wordt je de behandelkamer in geroepen, je neemt dan plaats op een soort bed! Je gezicht wordt schoongemaakt en afgedekt. Vervolgens brengen ze een oogspreider aan, voelt eigenaardig maar doet geen pijn. Je ogen worden verdoofd met een vloeistof, prikt even maar dat is na 2 seconden weer weg. Dan wordt er een soort ronde ring op je oog geplaatst, voelt ook eigenaardig. Ze trekken het oog in een soort vacuüm, dan schuift er iets over heen, dat geeft een trillingsensatie aan het oog. Het flapje wordt nu gemaakt. Deze wordt door miniscuul pincet opengeklapt waarna vervolgens de laser zijn werkt gaat doen. Bij mij telde ze af van 30 naar 0. Je ziet alleen een lampje en het ruikt alsof je een mug hebt gedood met zo"n electrisch racket. Flapje wordt teruggeklapt oog bevochtigd, en klaar!

Aangeraden was om ongeveer zes uur je ogen dicht te houden, bij mij heeft de napijn (alsof je in een hele kleine ruimte honderden uien aan het snijden bent). ik heb ongeveer vier uur mijn ogen dicht gehad, lekker geslapen. Nu nergens last van.

Mijn eerste controle was vandaag (8 sep). links meer dan 100% en rechts ong 90 % zicht. Achteraf was het een makkie, zonde van al die stress! Nergens voor nodig. Geloof me ik ben een stresskip, als ik een injectie moet halen ga ik onderuit. Nu nergens last van gehad.

Ik zeg doen!!!!!!