Ooglasertrefpunt stopt per 31 december 2022. Ooglasertrefpunt is na mijn eigen mislukte Lasik behandeling in 2001 ontstaan uit een ideologische gedachte om andere consumenten een betrouwbaar platform te geven waar ze eerlijke informatie kunnen vinden over ooglaseren. Na 18 jaren komt er binnenkort een einde aan mijn levenswerk. Ik wil graag alle patiënten ontzettend bedanken voor het insturen van duizenden verhalen, reviews en berichten en alle klanten voor de goede samenwerking en uw jarenlange vertrouwen in mij en Ooglasertrefpunt.
Vriendelijke groet, Ronald Genders

Weer een positief verhaal over Inter-Vision

Door Esther Nieuwenhuizen op 28 mei 2008

Ik ben Esther en ik ben bijna 19 jaar oud, ik had bijna 4 jaar lenzen van -1,75 en ik wilde mijn ogen laten laseren. Ik heb me er heel veel in verdiept en na een vooronderzoek bij Johan Bergen in Amsterdam was ik overtuigd dat ik met zijn Inter-Vision mee moest gaan, dit leek mij de beste keuze.

Dat is het ook zeker geweest!

18 t/m 21 mei ben ik met Inter-Vision meegeweest naar Istanbul in het ziekenhuis Universal Hospitals Group (UHG)om mijn ogen te laten laseren. Het was deze maand maar een kleine groep, er werden 6 mensen behandeld en mijn moeder ging mee als mijn partner en dan was er natuurlijk Johan die alles al goed had geregeld met de reis, hij had de tickets en regelde visums voor ons, wij hoefden echt nergens aan te denken.

Het hotel was supermooi en de mensen waren heel aardig en geinteresseerd.

Ik was helemaal niet zenuwachtig voor de operatie, ik had er gewoon zoveel vertrouwen in! Maar als je daar eenmaal ligt en ze zitten aan je ogen is het toch wel spannend! Gelukkig was Johan er bij die goed zei wat er gebeurde.

Na de behandeling met zonnebril op in de wachtkamer bij de rest gezeten met ogen dicht, die wilden het eerste uur nog niet open blijven, maar nadat we druppels hadden gehad ging het goed en keek ik naar buiten en zag ik voor mijn gevoel al hetzelfde als met lenzen! Dat was heel apart!

Toen we teruggingen naar het hotel ging het eigenlijk al goed, al met al heb ik maar 2 uur last gehad van ogen die brandden. Toch nog even op bed gelegen voor het idee, maar na een uurtje wilde ik gewoon naar buiten. Wel met zonnebril, maar niet eens vanwege het licht, maar alleen voor de bescherming. Die avond ook heel gezellig gegeten bij een restaurantje waar Johan elke maand komt, die avond in bed was ik al erg gelukkig!

De volgende ochtend controle, ik zag al meer dan 100%, en had ook nergens last van, maar de oogarts zag toch nog een klein vuiltje onder mijn rechterflap. Dit heeft hij meteen zelf weer behandeld, ik moest weer even de ok op en dat vond ik natuurlijk niet heel leuk, maar ik vond het wel fijn dat het meteen kon gebeuren en dat hij het zelf deed en dat Johan er weer bij was. Toen heb ik weer een klein uurtje last gehad van branderigheid, maar het was gelukkig maar 1 oog en ik ben gewoon meteen naar de bazaar meegegaan, ik heb die dag echt nog wel kunnen genieten van Istanbul, een erg bijzondere stad!

De volgende morgen ben ik nog een keer voor controle geweest, dit was niet gepland maar ik vond het fijn om nog een extra check te hebben omdat mijn oog de dag ervoor toch weer even open was geweest. Ik ben nog met de arts op de foto geweest, ook een hele aardige man, en gelukkig was alles nu mooi met mijn ogen en mijn zicht nog steeds super!

De hele week thuis goed gedruppeld, en afgelopen zondag de eerste controle in Nederland gehad, en ik had 160% zicht! En mijn ogen waren mooi schoon, een heel mooi resultaat waar ik heel blij mee ben! Ik heb alleen nog rooie vlekken in mijn ogen maar die trekken al wat weg en binnen 2 weken zijn ze helemaal weg!

Ik kan jullie allemaal aanraden om een vooronderzoek te doen bij Johan Bergen. Als hij iets ziet waardoor het niet kan is hij daar heel eerlijk in en als hij je goedkeurt kan je ervan uitgaan dat je ooglaserbehandeling een heel goed resultaat zal hebben!

Groeten Esther