Ooglasertrefpunt stopt per 31 december 2022. Ooglasertrefpunt is na mijn eigen mislukte Lasik behandeling in 2001 ontstaan uit een ideologische gedachte om andere consumenten een betrouwbaar platform te geven waar ze eerlijke informatie kunnen vinden over ooglaseren. Na 18 jaren komt er binnenkort een einde aan mijn levenswerk. Ik wil graag alle patiënten ontzettend bedanken voor het insturen van duizenden verhalen, reviews en berichten en alle klanten voor de goede samenwerking en uw jarenlange vertrouwen in mij en Ooglasertrefpunt.
Vriendelijke groet, Ronald Genders

Welkom bij de misschien wel mooiste stap van je leven!

Door Menno vermeulen Fransen op 18 juni 2008

Nee, dit is niet een marketing directeur van Optical Express aan het woord, nee ook geen andere medewerker. Dit is mijn uitspraak. Ik Menno Vermeulen Fransen ben, net als jullie zullen worden, een bijzonder gelukkige klant.
Begin dit jaar ben ik net als jullie nu binnengelopen en heb mijn ogen laten onderzoeken. Ook hier in Amsterdam binnengelopen en bijzonder enthousiast begroet door ALLE medewerkers. Wat een sfeer!! En nog geen 1.5 uur later liep ik nog gelukkig naar buiten dan ik was binnengelopen:"Ja! Mijn ogen zijn geschikt om gelaserd te worden"
Het idee om EINDELIJK van die bril af te zijn, lenzen was een stuk beter mag nog niet optimaal.
31 januari 2008 was het zover, mijn ogen mochten eindelijk gelazerd worden. Ik wist dat het een fantastische dag zou worden, maar zelf IK had niet durven dromen van dit resultaat. Ondanks het feit dat ik voordien al had voorspeld dat het perfect zou uitpakken.
Na de nodige formaliteiten, doorlezen en tekenen van 101 papieren werd ik eindelijk naar binnen geroepen en opgevangen door een team van mensen, waarvan ik de helft al had gezien omdat ze me allemaal dingen hadden uitgelegd. Dit is trouwens één van de belangrijkste reden om hen te kiezen. Wanneer je ook belt, hoe druk het ook is, wie je ook maar komt binnenlopen ik blijf verrast door het enthousiasme en professionaliteit.
Hoe dan ook, ik liep de behandelkamer binnen en ze vertelde me precies wat er zou gebeuren, hoe het zou klinken en hoe het er uitziet. De ingreep was een lachertje. De meest waanzinnige verhalen doen natuurlijk de ronde, nou ik geloof er HELEMAAL niets meer van (deed ik ook al niet eigenlijk). Natuurlijk zijn er risico"s maar er zijn genoeg mogelijkheden om OOK bij wat minder goede resultaten nog heel veel te doen.
Hoe dan ook 10 minuten later wandelde ik naar de rustkamer om daar rustig mijn ogen bij te laten komen. Ze hadden mij al wel verteld dat de eerste uren het moeilijkst zijn, dus daar had ik alvast rekening mee gehouden. Ik had de afspraak rond 15:00 die dag en wist dat ik daarna door mijn lieve vrouw naar huis gebracht zou worden. Wat ze alleen niet hadden verteld dat je gedurende het verblijf hier OOK liefdevol wordt opgevangen. Ik heb gehuild en gehuild (van geluk uiteraard ;-) maar de enorme voorraad doekjes die worden aangereikt maken het allemaal een stuk aangenamer. De eerst 6 uur zijn het moeilijkst was verteld, dus ben ik na thuiskomst (weer een uurtje later) gewoon naar bed gegaan en toen ik een paar uur later wakker werd was het helemaal over. Geen zandkorreltjes-op-het-oog gevoel meer. Bij mij was de dag erna, de eerste controledag dan ook een feest. OPTIMAAL resultaat. Vanaf die dag zie ik details die ik daarvoor, serieus waar, nooit heb gezien Ook de andere controles wezen uit dat mijn ogen beter zagen dan iemand die geen bril of lenzen nodig heeft. GA DAAR MAAR EENS AAN STAAN!!
>>>>>> VEEL PLEZIER MET JE HERNIEUWDE OGEN <<<<<
Met vriendelijke groet, Menno Vermeulen Fransen (geloof je me niet? Bel me maar 06 47828486